Rýma a Physiomer Baby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
23.10.14 17:09

Díky za zprávy :) to jste mě uklidnily :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.10.14 19:01

@zabwicka Jo, používali jsme ještě asi rok po otevření. Viditelné škody na zdraví to asi nezanechalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
18.11.14 16:14

SROVNÁNÍ PHYSIOMER A STÉRIMAR

Hledám diskuzi, kde se srovnává Physiomer Kids a Stérimar Baby, protože si potřebuju někde postěžovat ;) Stérimar jsme opakovaně používali u malého a byli jsme spokojení, tak jsem se po čase chtěla porozhlédnout po levnější variantě a dle recenzí na Heureka.cz jsem našla tip na Physiomer Kids, který by měl být to stejné, jen o asi 1/4 levnější než Stérimar Baby. Tak jsem Physiomeer koupila a ušetřila jsem cca 70,– Kč, ale po 2 dnech jsem MUSELA jít koupit Stérimar a vysvětlím proč:

• Physiomer má OPRAVDU VELKÝ TLAK a malej prostě pořád brečel, že ho to „bolí“ (po tom, co jsem mu koupila Stérimar, tak jsem Physiomer sama vyzkoušela a fakt je to „hukot“ - stříká to velkou silou a snad až do mozku :lol:
  • Physiomer má dobu spotřeby 28 dní od otevření, Stérimar nemá omezení od otevření (takže jde používat na několik rým)
  • nám osobně Physiomer neustále odkapával (možná jen špatný kus) a ani nemá víčko, což je např. na cestování nevýhoda

Tak to je moje srovnání, snad někomu pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.16 17:52

@Maggi.m Taky jsem na začátku používání physiomeru měla pocit, že tlak je opravdu velký, ale postupem času se to srovnává. Podle mě to je dané tím, že nejsi zvyklá něco si stříkat do dutin, a když si na to jednou zvykneš, už ti to přijde v pohodě. Teda aspoň tak to mívám já, když si stříkám při rýmě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí