Chybné výsledky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
17.5.24 18:23

Chybné výsledky

Ahoj, 30.4. Jsem podstoupila první screening který dopadl dobře, nabídli mi test na preeklampsii jelikož mám po IVF, souhlasila jsem. Ale teď k věci do týdne mě přišli výsledky do emailu kde se jasně píše nízké riziko preeklampsie, jenže týden na to mi volá gynekolog že mu přišli výsledky z Brna ať přijdu na konzultaci, po příchodu do ordinace mi oznámil že mám hrozící riziko preeklampsie 🙄 Seděla jsem jako opařená já mu ukázala svůj mail on seděl a koukal taky 🤣 Výsledky byly úplně odlišné na obou je mé jméno vše o mě ale prostě dva odlišné papíry. Upřímně nevím co si teď myslet jak někdo mohl udělat takovou chybu ještě když si za tohle platíme, jsem z teho docela špatná celé těhotenství mě provází problémy ulevilo se mi aspoň že nemám tu preeklampsii 🙄 🙄 A teď vlastně nevím co teda. Screening proběhl v Brně na Veveří. Chápu jsme jen lidi každý může udělat chybu ale aby poslali takhle odlišné výsledky to je teda mazec 🙄 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27598
17.5.24 19:53

Rč taky souhlasilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
17.5.24 19:57

@Luciaas27 Zkuste jim tam pak zavolat, jak to tedy je. Nam poslali vysledky v poradku, ale zase jim chybely nejake informace, ktere jsem jim urcite davala a malem mne kleplo, kdyz mi volali znova asi po dvou dnech od oznameni vysledku. Nicmene nekde jsem uz v ramci recenzi cetla, ze vysledky nejak pomichali a jedne pani poslali vysledky z tehotenstvi se starsim ditetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6621
17.5.24 20:40

@Luciaas27 Jestli tě mohu uklidnit, můj gynekolog toto riziko naprosto neuznává, dostala jsem na to prášek, je preventivní. V podstatě lehce ředí krev, jestli správně chápu princip. Tlak mám ukázkový. Tlak ti u gynekologa určitě budou pravidelně měřit, můžeš si ho měřit i sama doma a být v klidu :hug: :hug: Je to jeden z největších příznaků preeklampsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
17.5.24 20:43

@Temnástranasíly proč Ti na to dával prášek, když to riziko neuznává?
Preventivně se žádné léky bez podkladu nedávají plošně nedávají.

Jinak já neměla riziko žádné i tak se mi ve 40+ 3 tt rozjela.

Příspěvek upraven 17.05.24 v 20:45

• Citovat
  • Upravit
68928
17.5.24 20:45

No, stane se, ale nechala bych to zjistit. Já takhle dvakrát dostala výsledky s komplet odlišnou krevní skupinou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
17.5.24 20:48

Tak teď aby ti v nemocnici nedali jiné mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.5.24 21:16

@LubošJHV teď otázka jestly mám vůbec v sobě správně embryo 😅 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.5.24 21:17

@starfish_at_night doktor tam bude volat tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.5.24 21:20

@Temnástranasíly mě taky napsal jen prášek prý mám být v klidu i kdyby to vše bylo negativní tak ten prášek ničemu neublíží 😅 tlak mám nízký pořád, nic mi není. Ale teda takový nervy dělat těhotným 🙄 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6621
17.5.24 21:21
@kocourGarfield píše: Více

Neuznává tyhle testy, výpočet toho rizika, upřímně myslím, že ho napsal, protože jsem na něj vyděšeně koukala. Samozřejmě nemoc jako takovou uznává.

To mě mrzí, já určitě netvrdím, že preeklampsie není. Ale ty výpočty asi nejsou zatím moc přesné, je to jen odhad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
17.5.24 21:23

@Temnástranasíly v pohodě. Dítě se narodilo s je v pohodě. Mě jen zarazila ta věta, že to neuznává, ale napsal Ti na to prášek. :)

• Citovat
  • Upravit
6621
17.5.24 21:24
@kocourGarfield píše: Více

Prý, když u něj budu ještě za deset let, tak se se mnou vsadí, že ty výpočty mezitím zruší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
17.5.24 22:10
@Luciaas27
@Luciaas27 píše: Více

To me nenapadlo, vlastně chyba muže byt už na začátku celého procesu. Dali jiné embryo a byly použité jiné spermie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10841
17.5.24 22:12
@LubošJHV píše: Více

Embryo uz nepotrebuje spermie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...