Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dělala sis test nejdrive 3 dny po vynechání ms a z ranní moči?
Na duchy na testech nevěřím. Test opakuj za pár dní a uvidíš, jestli je silnější.
Může to být klidně kombinace obojího, ale přikláním se spíš k nemoci.
Tak těhotná být můžeš. Stejně tak můžeš být těhotná a nemocná zároveň. Kdy máš mít menstruaci? Testuješ před nebo po vynechání menstruace? Pokud máš jemnou čárku, tak asi těhotná budeš.
@topikk píše: Více
Jestli tam byla slabá čárka, tak bych po pár dnech udělala test další. Ideálně nějaký test z lékárny.
Jinak příznaky tehotenstvi jsem měla až někde v 8tt. Na začátku to bylo, jako kdybych měla mít menstruaci.
Může to být i schodů okolností. Můžeš mít chřipku a být těhotná.
Dost často ta tzv „chripka“ je imunologicka reakce těla na hnízdění. Já to tak měla. Na chřipky a nachlazení nijak extra netrpím, ale tuhle reakci jsem taky měla a to ještě před pozit testem. Jinak test bývá platný až týden po oček MS, kvůli různým cyklum (datum ovulace…) u různých žen…
Zdravim, uz asi dva tydny pocituji takove ty zakladni priznaky tehotenstvi - prevazne ranni nevolnosti, citlivost na pachy a bolesti prsou. kazdopadne jsem se poslednich par dni zacala citit spise chripkove. myslite, ze je to jen nemoc ci muzu byt opravdu tehotna? test mi vysel negativni, ale s jemnou careckou v pozitivnim okenku.
Příspěvek upraven 17.05.24 v 08:44