Chýně u Prahy - ulice Tichá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4315
12.4.16 13:02

Chýně u Prahy - Ulice tichá

Zdravím :mavam:

téma kde se asi moc lidí nechytne, ale potřebovala bych radu, máme zájem o byt v Chýni ulice tichá, ale potýkáme se z pár problémy které se nám nezdají, není tu čistě náhodou někdo kdo tam bydlí nebo případně kdo zná někoho kdo tam bydlí?

Jde mi hlavně o stav domu, uvnitř vypadá vše nádherně, ale z venku se domek rozpadá, nerada bych koupila nemovitost která mi spadne na hlavu.

Děkuji moc všem za rady a pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5894
12.4.16 13:06

@Anikaa02 napis @jitka 11, mohla by vedet.

Příspěvek upraven 12.04.16 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
12.4.16 13:07

@xjuklickova Mockrát děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
19.4.16 17:06

Ahoj Anikaa, neznam Chyni, nebydlim v te ulici, ale z vlastni zkusenosti ti mohu rici, ze pokud pokud budes kupovat byt, vzdy se rid jen stavem domu, ne bytu. Je super, ze je vevnitr vse nadherny, ale zvenci je to stejne dulezity. Jediny, co se pak stane, je to, ze budes platit sileny castky do fondu oprav, protoze jednou se ten barak opravit bude muset, aby Vam- presne jak pises- nespadl na hlavu. Radeji bych se poohlidla po byte, co nebude treba tak hezky vypadat, ale barak bude ve vybornym stavu zevnitr i zvenci. A ptala bych se na tyto veci: Kolik se plati o fondu oprav a najem vcetne sluzeb- vyzadej si evidencni list od majitele bytu nebo vyboru v dome- tam je to vse napsany, je voda spolecna nebo ma kazdy meric v byte, kdy probehla revize plynu a elektriny v dome i v byte atd. Neni to sranda, neco pak koupis a budes se divit. Taky se podivej na katastr- www.cuzk.cz, kdo vsechno je v byte hlasen atd.

• Citovat
  • Upravit
ginger7
19.4.16 17:10

Jeste dodatek- myslela jsem to tak, ze kdyz uz ma byt neco v horsim stavu, tak rozhodne byt a ne dum!! Do domu se na opravy pak sypou sileny penize a jde to z kapes tech, co tam bydli. Kdyz bude naopak v horsim stavu byt, tak si ho muzes opravit postupne, jak se to bude hodit. Lidi se vetsinou divaji jen na stav bytu a vubec jim nedochazi, ze stav domu je dulezitejsi. Delala jsem ve vyboru domu, ve kterej jsem bydlela, takze vim… a nejhorsi na tom je, ze ikdyz se snazis, spatny stav domu se vylepsuje daleko hure nez spatny stav bytu.

• Citovat
  • Upravit
4315
20.4.16 06:10

@ginger7 Ahoj děkuji moc za informace :) No máš uplnou pravdu my nakonec tento byt pustilizvenku se rozpadalo a nestálo to za ty peníze. Ted uvidíme zatím jsme od toho trochu upustili a nehrotíme to, když by se něco naskytlo bylo by to super, ale uvidíme :) Každopádně moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
21.4.16 11:25

Neni vubec zac! :D A jeste jedna vec- pokud bys mela moznost, co se financni stranky tyce, tak kup byt POUZE V OSOBNIM VLASTNICTVI (OV). Jde o to, ze druzstevni byty jsou druzstva, ty mas jen moznost tam bydlet, ale pokud se cokoliv stane- vytunelovani druzstva atd /nikdy nevis, jestli je predseda druzstva poctivej nebo ne/, tak muzes o ten byt prijit!! Stalo se to me zname. Kdyz mas byt v OV, tak se nic takovyho stat nemuze. Je to proste tvuj byt a ty si rozhodujes, pokud ho chces pronajmout ci prodat. U druzstevniho musis mit povoleni druzstva. Takze osobni vlastnictvi je urcite lepsi nez druzstevni. Pak je tu jeste byt u majitele domu- majitel domu ti za poplatek da papir na to, ze muzes byt uzivat, ale to je ta nejhorsi varianta, do te bych nesla nikdy, to uz je snad lepsi podnajem. No nic, tak hlavne, at si dobre vyberete :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max