Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych se zeptat, na kolik by mohla vyjít jednoduchá svatba = obřad, obyč. hostina, fotografa a hudbu by jsme měli z rodiny. Nechci žádné zbytečnosti, jen svatební kytku a pak nějakou tu hostinu. Prostě obyčejná rodinná svatba s asi 35 lidmi.
Do 10tis se vším
ale ještě záleží, kde bude hostina. My měli 40 lidi v restauraci a jen pití alk nás stalo 25tis
Dalších 25byla hostina a raut… ![]()
Příspěvek upraven 11.04.16 v 20:35
@Elvinerha píše:
To je nějak málo ne?
No jestli chces hostinu v restauraci a nebudeš mít nic svého, tak počítejte kolem tis na osobu ![]()
@Elvinerha my měli jen svedky takze 2 lidi a svatba nás vyšlana nějakých 30tisic ![]()
Bude to asi individuální, nebylo by lepsi si hodit Vaše tipy nápady a představy na papír a probrat to s přítelem?
Před deseti lety nás stála přibližně 20 000.Ale měli jsme jí u rodičů na zahradě, a vařila moje mamka- je kuchařka. A pekla jsem si Já. Takže peníze byly za půjčení šatů, prstýnky, kadeřník, oblek, květiny, jidlo a pití. Fotograf i kamera - kamarádi.
Holka ja mela 11 lidi, vyslo nas to na 20000, vč výzdoby aut a podobnych serepeticek ![]()
Jak pisou holky. Záleží na spoustě věcí. U nás to bylo: Fotogram 8000, kamera 11000, šaty 2*10000, prstynky 18000, obřad 5000, hostina a raut 50000
Hooodně peněz prostě
Ale jak píše jedna paní tady, je to hrozně indivindy
![]()
@AndreaS92 30tis za 2 svědky?
my měli taky jen dva svědky, kamarádku co nam tu estrádu nafotila a svatba nás stála necelých 5tisíc
@Elvinerha my měli v létě 2015 svatbu a okolo 70-90 lidí ( protočili se nám tam známí a přátelé na rautu) a jedli jsme pouze v rodinném kruhu 11 lidí a oběd stál i s pitím necelých 10 tisíc a hostina i s pitím 23 tisíc, šaty 5 tisíc, oblek 2 tisíce, oznámení 1000, obřad na jiném vhodném místě 1000, košíčky a vyvazky 700 korun, květiny 2 tisíce, moje boty 1100, manželovy boty 699 a koláčky 5 tisíc, prstýnky 1100 a fotografka 3000.. Takže asi tak vždy záleží co si moc dopřejete
Ale vše se dá pořídit levněji
Svatba 2013, meli jsme cca 30 lidi..cena se vsim vsudy od prstynku, saty, po hostinu 18 000
@darkblack presne tak, vyslo nas to na 30.000 Kc. Saty, kadernik, manikura, boty, kytka, fotograf, prstynky, oblek, manzelovo boty, obed se svedkama a svatebni oznameni. Myslim, ze to neni zadna zavratna castka
asi zalezi na kazdem, co preferuje a za kolik co poridi ![]()
Svatba teď v březnu:
Obřad 1000
Fotograf 3000 Šaty pro mě, dceru, včetně bolerek a bot pro obě, plus ozdoby na auta 7000
Hostina 22 lidí 10000
Prstýnky 3500 Účes a malování mě a dcery 550
Kytky 2000
@smurfka píše:
Svatba 2013, meli jsme cca 30 lidi..cena se vsim vsudy od prstynku, saty, po hostinu 18 píše: Více
Tak málo? To jste ale asi neměli zlaté prstýnky nebo ano?
@Meha píše:
Tak málo? To jste ale asi neměli zlaté prstýnky nebo ano?
A to jsou potreba zlate prstynky?
Ne meli jsme chir.ocel