Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj. Prosím o radu na nějaký doplňky stravy pro podporu imunity, které fakt fungují a nestojí takovou raketu.
Poslední dobou jsem pořád nemocná a už je to vyčerpávající.
Teď mám za sebou angínu, pak mě jen ofouknul vítr v metru a z toho zánět dutin a průdušek… no a hned na to jsem chytla od syna střevní virózu. To už je až šílený. ![]()
Díky
Pokud jsi pořád nemocná, tak ti to, co bereš na imunitu, očividně nepomáhá. Angína, zánět dutin, průdušky, viróza..to žádná zázračná pilulka sama nezachrání. Jediný co mám a tuty doporučené je vitamin D a C, zbytek zahod do koše. Vyhazuješ peníze oknem
Imunita stojí na spánku, jídle, pohybu, světle a zvládání stresu. Bez toho ti žádný doplněk nepomůže.
Mně osobně dlouhodobě pomáhá běhání…jo i v zimě. Ale upřímně, zázraky nečekej. První výsledky jsem cítila až po dvou letech. Je to běh na dlouhou trať. Doslova
Takže jestli chceš být opravdu zdravější, změň přístup, ne jen doplněk.
Na rýmu, kdy cítíš, že ti to napadá dutiny mi naposled pomohlo Nasivin střídat s mořskou vodou, klidně 10* denně, prostě jak je potřeba, ještě jsem brala k tomu Sinupret.
Žádná pilulka nenahradí ovoce, zeleninu, čaje z čerstvých bylin. Je sezona, těch možností je spousta a ideální čas na nasyslení na zimu.
K těm vitaminum C a D plus režimová opatření ještě přidám probiotika. U dětí jsem měla velké úspěchy s Biopronem. Ten tedy stojí raketu, obzvlášť pro 3 děti a dospělé, proto sázím na přirozené zdroje - Activie (originál, ne privátní alternativy), kysané zelí (dá se koupit bez konzervantů a dalších zbytečností) atd.
@dracula-s hodně spát a odpočívat k těm ostatním radám, ale přes den se snažit hodně hýbat
Já se hodně rychle vyléčím ptž. tělo si rychle poradí když nějakej moribundus chytnu, ale prostě už mám pocit že na mě sedne snad každej bacil co kolem mě projde.
Antibiotika nemívám často, krom na tu angínu.
Zatím neberu nic, byl mi doporučen celaskon, ale to je spíš marketing ne, protože mi to nijak ani nepomohlo.
Zkus vsechno vysadit!!! Já chytnu hned všechno jakmile si vezmu vitamín… zkus si vymačkat třeba citron jen do PET lahve a popíjej…
Ahoj, holky jsem tu nová protože hledám informace. Poslední dobou jsem pořád nemocná ani nevím čím to ale je to tak.. tak jsem hledala nějaké řešení a informace a náhle jsem narazila na novou značku imuneo.cz a chtěla bych se zeptata zda někdo má ze značkou zkušenosti. Moc jsem toho na internetu nenašla ale vypadá to dobře a nějaká paní na Tiktoku tak hezky o tom mluvila že mě to zaujalo. Proto se ptám jestli už máte nějakou zkušenost nebo co na ní říkáte? Nebo Váš názor jestli to za to stojí?
@Terkia28 píše: Více
Koukla jsem na složení a to jsou teda srandisti.
Kdekoliv jinde bys sehnala víceméně to samé za zlomek ceny. Ta paní na Tiktoku o tom pravděpodobně moc hezky mluvila, protože to měla zaplaceno, o tom si vůbec nedělej iluze.
@Oxymoronka píše: Více
Na heurece je jen jedno kladné hodnocení a žádné jiné, to vypovídá o všem.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Právě že je to uplně nové co jsem našla.. a jako upřímně mě to zaujalo ale nejřív než objednám a vyzkouším jsem chtěla nějaký názor.