Chytrá vložka- opravdu ulevuje?

1519
18.7.14 20:39

Chytrá vložka

Holky nemáte některá zkušenost s chytrou vložkou? http://www.chytravlozka.cz/

jestli opravdu ulevuje a pomáhá? a to se asi dává na porodní že?

děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13758
18.7.14 20:53

Nevidím na tom nic převratného, měla jsem podobný chladicí polštářek z lékárny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
18.7.14 20:55

Ja takto chladila jen prsa, tam to u mě bylo třeba mnohem víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.7.14 21:34

Jé, a já si představila MS vložku, co po nacucání zapípá :oops: :)
Nám dávali v porodnici kondomy naplněné vodou na zchlazení a na sezení jsem měla kruh. Pak už jsem to chladit nepotřebovala a zase pochybuju, že bych si na sebeměkčí vložku sedla, páč jsem k tomu měla hemeroidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
19.7.14 20:02

No právě já sem taky proseděla na nafukovacím kruhu… jen že to stojí 500 a ty náhradní obaly 120, což v konečné fázi vyjde dost… asi zas tak chytrá vložka nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
22.7.14 12:25

Mně ji dávaly sestry v porodnici, protože jsem měla velké otoky.. ale že by nějak extra pomáhala se teda říct nedá :?

Příspěvek upraven 23.07.14 v 10:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
22.7.14 12:27

Spíš jsem přes ni tu bolest cítila ještě víc, protože jak je zmrzlá, tak je tvrdá a to teda není moc příjemné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.14 18:26

Já jsem jí používala na úlevu od bolesti, vždy na pár minut přiložit. Nenastřihli mě, ale na několika místech jsem byla malinko natržená, sedět jsem mohla, ale ne úplně příjemně - bolelo to tak týden. I když je z mrazáku, tak ten gel není úplně zmrzlý, dobrý přiložit na pár minut, a pak jsem ji používala nezchlazenou normálně právě na místě, kam se dává běžná vložka (ty síťovaný kalhotky to krásně udržely) - v balení jsou dvě, jednu jsem si vždy chladila a jednu používala právě, když bylo třeba někde sedět - jako u pediatra na kruhu sedět nebudu, to pardon:).. prostě byla dobrá a neviditelná, abych třeba v jídelně v nemocnici mohla komfortněji sedět - ten gel není studenej, má teplotu těla a necejtíte pnutí stehů atd. Já si rozhodně myslím, že to je dobrá věc, která může pomoct nevím, jestli urychlí hojení, ale mně ulevila dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí