Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky. Potřebuji poradit, chci koupit klukovi chytré hodinky, ale vůbec tomu nerozumím. Jak to funguje kluk má Huawei telefon a já nevím jestli mu koupit hodinky na spárování nebo na simku. Potřebuji vědět kde je hlavně, chodi hodně sám je ve 3 třídě. Ale mám strach když mu to sparuji a nechá jednu věc doma už to nebude fungovat, chapu to zpravně? A taky hodinky které sou trochu víc přesné a cenově dostupné děkuji.
Tak ho pripoutej k topení ať ti neuteče
pokud chceš na sledování tak se simkou. Ty normální mají bluetooth a bez mobilu se neozvou ![]()
PS : nějaký levný sra. č bude akorát na obtíž
Syn má nějak od září tyhle hodinky. Je taky třeťák. My jsme mu je koupili, že začal chodit na kroužek hasičů a chtěla jsem, ať má u sebe něco na volání. Stane se, že musím někde vyběhnout nebo se psem jdu na procházku a zapovídám se někde. Pohybuje se sám nebo s kamarády na koloběžkách, když jdou na kroužky. Jezdí dál na ty jejich závody. Ve škole je má zablokované, protože si s tím hrál v hodině. Jeho spolužačka používala na hodinkách v hodině kalkulačku
. Takže ve škole je zámek. My to máme hlavně, že chodí a jezdí někdy dál na ty kroužky a závody. Ať se může ozvat, kdy se vrátí. Muž mu tam dal zrovna SIM s paušálem. Takže nemusí řešít, jak některé děti řeší, že mají malý kredit. Tak se rodičům nedovolají. Mají jen prozvonit a čekat, až se rodič ozve zpět. To jsme nechtěli. Mobil nemá. Takže to nemá, kde mít spárované. Hodinky fungují dobře.
https://www.kuma.cz/…etske-modre/?…|Elektro&utm_content=Chytr%c3%a9+hodinky+Carneo+GuardKid%2b+4G+Platinum+d%c4%9btsk%c3%a9+-+modr%c3%a9|&utm_term=
Syn má hodinky se SIM Carneo.
Má je od září, fungují.
Jednoduché na ovládání, nemusí nikde v tašce lovit mobil.
Stály myslím kolem 2500.
Dcera druhačka má hodinky se simkou Wowme. Bez nich bych si už naše každodenní fungování nedovedla představit.
Má nastavené budíky, kdy se má jít z družiny převléknout a vyrazit (některé dny ji nabírám před školou a vezu na kroužek, některé dny sama od školy jede busem).
Po dobu vyučování je má zablokované. Pokud bych akutně něco potřebovala, přes aplikaci je na dálku odemknu.
GPS pozice funguje spíš orientačně. Čekala jsem, že uvidím v mapě pohyb dle jízdy busu
. Pozice se mění po 10min…
Jde do nich nahrát Whatsapp, takže komunikujem hlavně přes něj. Dcera spíš namlouvá zprávy - displej je na psaní dost malý. Krátký text napsat ale zvládne.
Mobil má trvale nechaný doma (s jinou simkou), ve škole je mají stejně zakázané. I kdyby mobil ve škole měla, tak by jí budíky byly v aktovce k ničemu. Hodinky vibrujou, toho si všimne, ať chce nebo ne.