Chytré telefony s klávesnicí?

3011
10.9.12 10:50

Chytré telefony s klávesnicí?

Prosím o Vaše zkušenosti s chytrými telefony s klávesnicí. Chystám se pořídit, zatím jsem ve fázi výběru, přivítám proto tipy na konkrétní typ telefonu, a recenze na tyto typy telefonů + jak jste spokojeni :kytka:.

Zatím mám vyhlédlého favorita HTC Desire Z Vision, nebo HTC S620 Exculibur

Poddotaz: Zeptám se možná blbě, ale na té klávesnici /pokud je výsuvná/ lze psát i SMS :oops:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
539
10.9.12 10:54

AHojky já mám Sony ericsson xperia mini pro sk17i. Má vysuvnou klávesnici z boku je to úžasný telefon a ta klávesnice je právě pro to aby si mohla psát lépe sms. Je to lepší jak psát na dotykovým či normálním. Máš to jak na pc klávesnici. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
10.9.12 10:56

@Lily007 Právě, že u těch dotykových se strašně blbě píšou sms :? Děkuji za TIP :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
10.9.12 10:56

Ahoj mam Sony ericsson xperia mini pro a sem s nim naprosto spokojena.Ma klavesnici kterou pouzivam prakticky porad pri psani sms. Akorat je k nemu potreba mit inetrnet protoze bez nej je ten telefon tak nejak k nicemu.Ale uz bych nemenila sem maximalne spokojena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
10.9.12 11:03

Taky mám SonyEricsson Xperia mini pro a je super.Na klávesnici píšu i dlouhé maily bez problému. Po dlouhé době telefon, se kterým jsem spokojená.
Doporučuju v prodejně nebo někde telefon vyzkoušet.

• Citovat
  • Upravit
1140
10.9.12 11:07

Taky se přidávám do klubu, kdo má xperia mini pro :D
Vybrala jsem si ji právě kvůli té výsuvné klávesnici, jde s tím krásně psát, a opravdu super mobil :palec:. Navíc krásně fotí, od té doby nevozíme foťák ani na dovolenou.
I když dneska bych si asi zpětně vybrala něco většího, byť jsem tenkrát vybírala cíleně mezi malými telefony, nechtěla jsme mít žádnou velkou placku… jenže jsem si nemyslela, že mě to tak chytne a že budu hodně využívat internetový prohlížeč i emailového klienta… ten malý displej je pak teda trochu mínus.
Ale jinak naprostá spokojenost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.12 11:11

Ahoj, já mám iphona jsem s ním moc spokojená i to psaní sms je v pohodě. Ale stejně kdybych si teď kupovala mobil tak buď klasický s tlačítkama a nebo jak píšou slečny s výsuvnou klávesnicí. Člověk pak jede v autě, potřebuje rychle napsat sms a poslepu se trefit na dotyk. klávesnici je opravdu super.. :D :D takže jsem pro TLAČÍTKA :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
10.9.12 11:54

A není ta xperi pro mini moc těžká?
právě totiž taky vybírám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
10.9.12 12:43

@Lionqueen Nu sice je trošku těžší než normální telefony ale zas je lepší.. Je těžší kvůli té klávesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
10.9.12 12:47

Ahoj, taky mám Sony Ericson Xperia s klávesnicí, ale klávesnici vůbec nepoužívám, nějak jsem si nezvykla :nevim: Jinak telefon super, doporučuji. Těžší než mé předchozí telefony asi je. Teď mě napadlo, že mi ho možná manžel koupil schválně, třeba si říkal, že když je težší, bude mě bolet ruka, tak budu mít kratší hovory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
10.9.12 16:56

Holky, nemáte některá HTC Desire Vision Z, nějak mi z toho vychází nejlíp :nevim: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.9.12 21:48

@Katrinka Ahoj, já se obávám, že ten Desire Z se už nevyrábí (leda že chceš koupit použitý). Osobně ho také sháním, má ho manžel a moc si ho chválí a já když si ho půjčím, tak mi přijde super. Hlavně ta klávesnice! Mám už dosluhující Nokii, a dotykáč fakt nechci:( Na xperii mini jsem se v obchodě byla taky podívat, ale zdá se mi malá (pro mě, blbě se mi trefuje na ty klávesy :lol: ). Pak je ještě ta větší, a ta má zas divný tvar. Takže já docela doufám, že někde seženu to HTC. To co najdeš na netu za výhodný peníz, nemusí být určeno pro český trh a může být i problém se zárukou :( Nechápu, proč se mobilů s klávesnicí nedělá víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
11.9.12 08:02

@martr Aha, to jsem netušila, v nabídkách e-shopu je normálně uváděn skladem :nevim: Prosím tě, jak tedy vybírat, aby byl pro český trh? Co musí být uvedeno za informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
14.9.12 23:43

Miluju hlášku" chytrý telefon složil maturitní zkoušku" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie