Cigaretový zápach v bytě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.9.25 07:06

Cigaretový zápach v bytě

Ahoj. Potřebovala bych poradit, protože jsem už zoufalá. Zakoupili jsme byt na investici a za dva týdny se mají stěhovat nájemníci. Byt je po kuracich, ač bývalá majitelka měla ve smlouvě, že nesmí v bytě kouřit.

Vymalovalo se, dalo se nové kino, nábytek je pryč. A najednou poslední dny ne tam zápach z cigaret 8o který tam nebyl předtím. Už nevím cos. Tím, x krát se uklidilo, vytrelo… A hned při vstupu po otevření dveří ( také nové) je to děs :zed: :poblion: kuchyňská linka zůstala, měnit se teď opravdu nebude - není na to a ani nevíme jak se nájemníci budou chovat…

Nějaké rady? Ocet, soda nezabírali a ani větrání. Nechápu že se to objevilo až teď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33221
2.9.25 07:35

Nekouří nějaký soused? A do bytu to jde oknem, když se větrá? Jinak si to nedokážu vysvětlit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8341
2.9.25 07:36

To bude spíš už i ve zdech, ne? Tam pak ani malování nepomůže.
Nebo přes stoupačky z jiného bytu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79771
2.9.25 07:38

Je to ve zdech. Větrat a větrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8341
2.9.25 07:41
@inkakřivák píše: Více

Pokud je to ve zdech tak to se teda navětrají….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
2.9.25 07:44
@inkakřivák píše: Více

Nám nepomohlo ani větrání. Musely se otlouci omítky a vyhodit všechno vybavení. :(
Jinak s toho nedalo zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12853
2.9.25 07:46

No po kuřákovi to bylo ve zdech a bylo třeba vše vyhodit a vymlátit omítku. Ale s tím mi nesedí to, žes to předtím necítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
2.9.25 07:51

Nejde to tam od někoho z oken?
Babička kouřila takových 35 let, možná déle, již asi 15 let nekouří. Vždycky kouřila v kuchyni, dneska pořád stejná kuchyň, zdi, podlaha, všechno a nic z cigaret tam nejde cítit ani nějak nešlo co si pamatuji :think: možná i záleží jak se vetralo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.25 08:05

@arinecka taky mě to už napadlo nebo i to, že ex nájemníci tam na tajnacku chodí. 8o 8o nedává to smysl. Jedině že by to Slo stupačkami ale je zákaz kouření v budově

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.25 08:06

@Sany80s zdi se oskrabali a cítit nic nebylo :nevim: a to jsem na cigaretový kouř háklivá

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.25 08:08

Je mi to divný, tj jak kdyby tam začal někdo kouřit hned. A to nájemníci kouřili u otevřeného okna jak přiznali a cítit nic nebylo, jen menší flek na stropě. :nevim: byt byl xx dní v klidu a teď poslední dny toto… Je to na hlavu. A cítím to jakoby hned za našima vchodovými dverma, kde je hned WC, ale stupačky jsou zakryte :nevim: a od nich jakoby nic necítím :nevim: už nevím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.25 08:09

@arinecka to je to, šílený vzduch je tam když je zavřeno, jak cigaretový sraz :poblion: :poblion: bych se pobl…

• Citovat
  • Upravit
466
2.9.25 08:23

Koupili jsme takto také byt po kuřácích. Vše nové (krom linky, dveří a koupelen) a když přestala být cítit novota z vymalování, začal opět cigaretový hnus. Trvalo to cca dva měsíce, kdy jsem 3× týdně chodila do bytu stále dokola umývat linku, okna, dveře a koupelny. Postupně to sláblo, teď už není cítit nic.

Tak vydrž a myj, nic jiného ti poradit nemůžu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
2.9.25 08:34
@Anonymní píše: Více

Ten ocet jsi pouzila jenom na otirani? Nám pomohlo na byt po kuřácích nechat okna na ventilačky a po bytě rozmístěné nízké mističky s octem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.25 08:46

@ALIPELI ano, jen na vytření…toto mě taky napadlo, zkusím to. Ale zarazi mě, že okno bylo otevřené úplně druhé na ventilační a přijdu po 8 hodinách a :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný