Cihličky v obýváku

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
5.5.11 10:14

cihličky v obýváku

Ahoj holky, chci se zeptat zda nemáte některá zkušenost a také nevíte kde mám hledat takové ty cihličky do obývaku co zdobí stěnu?? Už jsem to mockrát viděla snad to mohli být i nějaké nalepovací. Přesně nevim . Strašně se mi to líbí ale nikde to nemůžu najít jak se to jmenuje. Můžou to být cihličky, nebo bílé kameny atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12
5.5.11 10:16

přidávám i foto co jsem teď našla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
5.5.11 10:19

Ahoj my takový podobný máme u tchánovců v pokoji. Zajedte do hornbachu, bauhausu- tam je sto pro mají a fakt úžasný kousky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.5.11 10:23

Existují i tapety. My jsme si teď vymysleli do obýváku na jednu stěnu kde je televize toto: http://www.dominart.cz/…en-edith_284 Už to máme doma v příští měsíc se na to vrhnem :dance: :dance: :dance: Nad cihlami jsme taky přemýšleli, ale vyhrál kámen :palec: Koukni na odkaz tam je jich plno, ale drahé :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8911
5.5.11 10:27

Určitě Hornbach, Bauhaus a podobné. Brácha to má v bytě jak okolo krbu, tak v koupelně.

Tohle je z aktuálního (květnového) katalogu Hornbachu:
 http://cdn.travidia.com/…/7551715-500

Jen to nesmí obkládat žádnej trotl, protože to pak vypadá hrozně křivě! Musí to být fakt šikovnej řemeslník. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.5.11 10:28

Jéé to je taky pěkné.. Já jsem děsná hledám všude fotky jak by to vypadalo nejlépe. Nejsem schopna si nic namyslet sama. takže i třeba kuchyn hledám podle fotek jak vypádá, obýváky, sedačky, tento kámen… Právě bych to dala na celou stěnu ale viděla jsem pěknou fotku kde je tmavá podlala, krb a za tím jen takovej pruh tohodle kamene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
5.5.11 10:54
klepklep píše:
Jéé to je taky pěkné.. Já jsem děsná hledám všude fotky jak by to vypadalo nejlépe. Nejsem schopna si nic namyslet sama. takže i třeba kuchyn hledám podle fotek jak vypádá, obýváky, sedačky, tento kámen… Právě bych to dala na celou stěnu ale viděla jsem pěknou fotku kde je tmavá podlala, krb a za tím jen takovej pruh tohodle kamene.

Brácha to má z takových pískových cihliček a přes celou stěnu. V podstatě to vypadá jako ta fotka od tebe, jen místo placaté TV jsou tam dvířka krbu. Podlahu má hodně tmavou, stěny bílé, cihličky pískové. Vypadá to suprově. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
5.5.11 10:59

My máme tohle - ale bylo to ještě v přestavbě, tak se nedivte :oops:
Kupovali jsme je ve Fendrychu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
5.5.11 11:20

Tak my to máme doma, je to obklad z umělého kamene 

Tady je to focené večer, ve skutečnosti je to hezčí. Vím, že manžel to obkládal sám, prej by to jinak odflákly a nebylo by to tak precizně udělaný a šly by vidět spáry. Tak na to bacha, aby to udělali dobře. Jinak to každej obdivuje, je to takovej hodně výraznej prvek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.5.11 11:23

Markyt to je nádhera 8-o 8-o 8-o Můj si to taky bude dělat sám, taky si myslí, že by to druzí odflákli :palec:

• Citovat
  • Upravit
3493
5.5.11 11:29

WW, přesně! Martin se s tím hrozně drbal, stavěl v podstatě celej barák, ale vím, že je to super, fakt dobře udělaný, jako všechno tady a to je k nezaplacení. Ted máme z druhé strany na tom i telku LCDčko. V podstatě ta krbová stěna odděluje obývák od kuchyně takže z jedné strany v obýváku krb a z druhé telka, když vařím, tak se někdy dívám:-) Ještě hodím foto ze štědrýho večera, taky tma, ale jde líp vidět struktura. To jsme tam ještě neměli tu telku, teď už tam je a taky ještě jedno dítko navíc:-))) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
5.5.11 11:47

Tak my máme vyřešeno podobně jako Lucyus 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.5.11 15:42
Tak to je fakt krásný!!!! Dík za inspiraci!!!!
Markytka01 píše:
WW, přesně! Martin se s tím hrozně drbal, stavěl v podstatě celej barák, ale vím, že je to super, fakt dobře udělaný, jako všechno tady a to je k nezaplacení. Ted máme z druhé strany na tom i telku LCDčko. V podstatě ta krbová stěna odděluje obývák od kuchyně takže z jedné strany v obýváku krb a z druhé telka, když vařím, tak se někdy dívám:-) Ještě hodím foto ze štědrýho večera, taky tma, ale jde líp vidět struktura. To jsme tam ještě neměli tu telku, teď už tam je a taky ještě jedno dítko navíc:-)))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.5.11 15:43
Moc hezký, teď se jen rozhodnout co bude lepší, jestli cihličky nebo ten kamen
Lucyus12 píše:
My máme tohle - ale bylo to ještě v přestavbě, tak se nedivte :oops:
Kupovali jsme je ve Fendrychu :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
5.5.11 20:11

my sme je koupili ve stavebninách :) protože jsme chtěli větší rozměr, a v hornbachu měli jen ty uzounké. Bohužel mam jen fotku s nedodělanou prací a v rozestavěném bytě. Máme jimi obložený oblouk a celou zeď, manžel to zvládl sám, takže to nic složitého není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný