Nedoplatek - elektřina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.5.11 14:46

nedoplatek-elektřina

Ahoj všem…prosím o vaši zkušennost. Pojaké době neuhrazení nedoplatku za elektřinu mohou elektriku odpojit? Abych upřesnila situaci. Přišel mi nedoplatek za elektřinu ale nejsem schopná ji zaplatit najednou.zažádala jsem o 3 splátky. nevyhověli mi ..jelikož jsem měla nějaký měsíc pozdě uhrazenou zálohu za elektřinu. Nakonec se mi podařilo sehnat alespon polovinu a druhou část bych uhradila další měsíc. Mohou mi za této situace odpoj elektriku? Udělaji to?? Děkuii za rady a skušennosti…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
4.5.11 14:51

Kdy ti ten nedoplatek prisel??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.11 14:55

28.4. bylo datum splatnosti toho nedoplatku.

• Citovat
  • Upravit
7887
4.5.11 14:57

tak jako ja bych uhradila co mam a pokusila se s nimi na zaklade dalsi castky dohodnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.11 14:59

Dohodnout jsem se snažila hned. Chtěla jsem to na 3× to si myslím že není tak hrozné ale nesouhlasili. Ale já víc jak pulku ted dohromady nedám. :zed: Proste asi zaplatím pulku..a napíši jim oznamovací mejl že jsem zaplatila pulku a druhouz uhradím další měsíc…no a uvidím…snad mi to neodpojí když uvidí že na to nekašlu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24320
4.5.11 15:00

ted bych poslala tu pulku.
A zkusila tam jeste jednou zavolat.
Jinak by te zas tak rychle odpojit nemeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
4.5.11 15:01

ahoj,řekla bych že jí neodpojej.Trvá to i dva měsíce.ještě ti přijdou nějaký upomínky.A tu půlku už si jim poslala?lepší asi bude,když tam tu půlku doneseš a řekneš,že zbytek příští měsíc,tak to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.11 15:03

Holky děkuji… Není to příjemné…Snad to bude ok.

• Citovat
  • Upravit
24320
4.5.11 15:04

Tech upominek by melo vic.
A driv jak za 14dni ti upominka neprijde a ta ma splatnost taky 14dni.
ja vzdycky zapomenu odeslat.Ale kdyz uz dojde upominka tak to maji na ucte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
4.5.11 15:08

Ahoj anonymni, tak jsi mela uhradit co pujde, pak jim to oznamit a oni poslou jak pisou holky upominku a ta ma taky splatnost, takze v klidu z toho vybruslis, rozhodne te po prvni upomince neodpoji.. Hlavne vse res s CEZ pisemne, neb pak mas neco v ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
4.5.11 15:22

Ahoj,me teda elektriku odpojili 3 dny po splatnosti mesicni zalohy,presne v den,kdy jsem sla na postu slozenku zaplatit.Byla to moje chyba,zapomela jsem na datum splatnosti :oops: .Vratila jsem se z prochazky domu a elektrika nesla.Zjistila jsem,ze nejde jen u me,elektrarnu jsem mela 5minut od baraku,utikala jsem tam se zaplacenou slozenkou a bohuzel,nikoho to nezajimalo.Kdyz jsem se zeptala na upominku,ze teda snad chodi i ta,tak mi pani rekla,ze to neni jejich povinnost posilat lidem upominky.Takze mi druhy den elektriku pan zapojil,ale predtim jsem jeste musela zaplatit pripojeni :roll: .

• Citovat
  • Upravit
22163
4.5.11 15:27

fíha to je síla!
je to zvláštní.. nám přišel jeden rok šílenej doplatek za elektřinu.. když jsme tam přišli že budeme vyjednávat paní se nás zeptala po jak vysokých částkách jsme schopni.. řekli jsme výši.. a už to bylo! samozřejmě jsme měli těch splátek víc… a byl tam úrok ale umožnili nám to.. je to teda x let zpět… ale koukám, že nejsou přístupní! :think: 8-o
tak držím palečky ať to vyjde vše ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
4.5.11 15:29

holky pozor na to.. nedoplatky někde neřeší třeba měsíc, ale jinde máte do týdne utrum..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
4.5.11 15:30
Anonymní píše:
28.4. bylo datum splatnosti toho nedoplatku.

počítej že každým dnem přijdou… mají na to pak myslím 7 dnů,záleží na montérech u vás… zapatilas alespoň něco?

• Citovat
  • Upravit
3542
4.5.11 15:30

zakladatelko, nám se to též stalo, zálohy nulové, stavební elektrika a doplatek byl 56tisíc.. myslela jsem, že mě klepne pepka.. nabídli mi splátky, ale chtěli pak na vrch 4000 což teda ani omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný