Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj, nevite prosím co je nejlepsí na cervenou skvrnu od vína? dekuji
Kámoška si polila bílý kabát červeným vínem…tak řekla, že to asi nevypere…byla naštvaná, že byl drahý. Měla sem doma Vanish právě na bílý prádlo, tak sme to zkusily a fakt tam není ani flíček. To jsem čuměla i já. A praly jsme to až druhý den.
Já slyšela posypat solí…a pak hned vyprat. Tak ať se to podaří ![]()
sul…jeste jsem slysela polit bilym vinem (to jsem teda nezkousela…a hned vyprat…jak to zaschne tak uz s tim nic moc asi nenadelas no…
já se budu opakovat jako všude jinde SA8 předpírací sprej
Nastříkat, nechat působit, a opláchnout ![]()
Monny89 píše:
já se budu opakovat jako všude jinde SA8 předpírací sprejNastříkat, nechat působit, a opláchnout
Nebo LOC, to by taky mohlo pomoct, co?
Ne, promiň, musela jsem si rejpnout… ![]()
Raduš.ka44 píše:Monny89 píše:Nebo LOC, to by taky mohlo pomoct, co?
já se budu opakovat jako všude jinde SA8 předpírací sprejNastříkat, nechat působit, a opláchnout
![]()
![]()
Ne, promiň, musela jsem si rejpnout…
jooo, to taky… víceúčelovák
![]()
Na fleky od červeného vína jednoznačně namočit do bílého vína!!! (poradili mi to kdysi v čistírně, kam jsem nesla bílý koberec s už beznadějně zažraným flekem). Nechat cca 1 den v bílém víně a skrvny opravdu zmizí. je to úplně nej nej fígl
![]()
…to je fakt hodně zajímavý
ale zatím se mi nestala nikdy nijak velká katastrofa, jen třeba pár flíčků od kapek vína a na ty zabral v pohodě vanish…
Zrovna předevčírem nehoda - dva fleky od vína na béžové mikině, den si mikča hověla v bílém víně a fleky jsou pryč, ani jsem na to nešáhla
![]()
Dobry den, podarilo se nam polit cervenym vinem prehoz z ovci vlny, nevite jestli to pujde nejak vycistit, popripade cim? kdysi jsem fleky na triku postrikala savem a fleky byly fuc ale s ti prehozem si nevim rady.