Skvrna od vína

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
3.5.11 15:50

skvrna od vina

ahoj, nevite prosím co je nejlepsí na cervenou skvrnu od vína? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
3.5.11 15:56

Kámoška si polila bílý kabát červeným vínem…tak řekla, že to asi nevypere…byla naštvaná, že byl drahý. Měla sem doma Vanish právě na bílý prádlo, tak sme to zkusily a fakt tam není ani flíček. To jsem čuměla i já. A praly jsme to až druhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
3.5.11 16:06

Já slyšela posypat solí…a pak hned vyprat. Tak ať se to podaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.5.11 16:08

Přesně tak, posypat solí a pak co nejdřív vyprat, funguje to 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.5.11 16:16

sul…jeste jsem slysela polit bilym vinem (to jsem teda nezkousela…a hned vyprat…jak to zaschne tak uz s tim nic moc asi nenadelas no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 16:29

já se budu opakovat jako všude jinde SA8 předpírací sprej :palec: Nastříkat, nechat působit, a opláchnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
3.5.11 16:50
Monny89 píše:
já se budu opakovat jako všude jinde SA8 předpírací sprej :palec: Nastříkat, nechat působit, a opláchnout :mrgreen:

Nebo LOC, to by taky mohlo pomoct, co? :-D :-D :-D Ne, promiň, musela jsem si rejpnout… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 16:52
Raduš.ka44 píše:
Monny89 píše:
já se budu opakovat jako všude jinde SA8 předpírací sprej :palec: Nastříkat, nechat působit, a opláchnout :mrgreen:
Nebo LOC, to by taky mohlo pomoct, co? :-D :-D :-D Ne, promiň, musela jsem si rejpnout… :kytka:

jooo, to taky… víceúčelovák :pankac: :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
14.10.11 16:03

Na fleky od červeného vína jednoznačně namočit do bílého vína!!! (poradili mi to kdysi v čistírně, kam jsem nesla bílý koberec s už beznadějně zažraným flekem). Nechat cca 1 den v bílém víně a skrvny opravdu zmizí. je to úplně nej nej fígl :potlesk: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
15.10.11 17:14

…to je fakt hodně zajímavý :-) ale zatím se mi nestala nikdy nijak velká katastrofa, jen třeba pár flíčků od kapek vína a na ty zabral v pohodě vanish…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
15.10.11 21:16

Zrovna předevčírem nehoda - dva fleky od vína na béžové mikině, den si mikča hověla v bílém víně a fleky jsou pryč, ani jsem na to nešáhla :mrgreen: :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunuicko123
12.11.13 09:15

Dobry den, podarilo se nam polit cervenym vinem prehoz z ovci vlny, nevite jestli to pujde nejak vycistit, popripade cim? kdysi jsem fleky na triku postrikala savem a fleky byly fuc ale s ti prehozem si nevim rady.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný