Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Tak jsem si dneska říkala, že si budu muset dát nějakej soukromej cíl, na kterým začnu pracovat, jinak mi normálně regulérně v týhle době j..ne. Už toho všeho mám plný kecky. Něco už mam vymyšlený ho, ale nechci vás zatím ovlivňovat, tak pište, co vy v tomto smyslu. Pak to probereme.
Cíl
pokračovat v životě. Rekonstrukce bytu, jdu k dalšímu titulu, pracujeme na dítěti, aktivně hubnu. Pro mě život nezamrzl covidem ![]()
Můj cíl? Přežít do konce Lockdownu a nezbláznit se. A ještě tedy shodit posledních 10kg ze 30,co jsem nabrala během těhotenství.
Jsem trapná, mám jen jediný cíl, být šťastná a mít spokojenou rodinu, takže na tom budu pracovat.
@majdalenka20 píše:
Jsem trapná, mám jen jediný cíl, být šťastná a mít spokojenou rodinu, takže na tom budu pracovat.
Já taky. Už se těším na konec Covidu, ale fakt že si i teď užívám každou minutu života s dětma… Cíl je udělat si fajn den. Dneska jsme malovali na cestovní kamínky, takže nejbližší cíl je někam je zanést ![]()
Na zítra mám cíl jít si s dětma zasáňkovat, zahrát nějaké hry…
Mně tyhle malé cíle pro štěstí stačí.
Cíl??Vrátit se v únoru po nemocenské ke Covid pacientům na ARO a nenakazit se, zaběhnout do toho frmolu a znovu nezkolabovat. ![]()
Jinak nehrotit práci doma, chodit na procházky se psem, věnovat čas sama sobě a ne furt lítat s hadrem, prostě se naučit ventilovat těžkou práci v nemocnici něčím jiným než druhou šichtou doma.To je můj velký cíl ![]()
Dneska manžel přišel s pozitivním testem a čeká nás deset dní izolace. Cíl mám - přežít to a nezabít ho…
. Workholik s rozdělaným projektem v práci, co nebude mít doma do čeho píchnout… ![]()
@Limi123 Já mám zítra cíl upéct dceři dort k narozeninám, vyspat se po noční, vyprat a uvařit. Dnes se mi to zdá jako obrovský a nemožný cíl. ![]()
@Janli píše:
Dneska manžel přišel s pozitivním testem a čeká nás deset dní izolace. Cíl mám - přežít to a nezabít ho…. Workholik s rozdělaným projektem v práci, co nebude mít doma do čeho píchnout…
Má tam manželku ![]()
Cíl je dodělat dům. Přežít ukrutnou zimu.. Mohla bych pokračovat. Ráno bývá cíl si dát tak silné kafe, aby mě nezabilo, ale postavilo na nohy
jedu na malé cíle, jsem nenáročná
Chci zmenit obor, prace ve zdravotnictvi mam po lonskem roce plne zuby. Chci to i s rodinou prezit ve zdravi. A konecne zrekonstruovat byt.
Mám jediný cíl. Abych tuto dobu přežila ve zdraví já a všichni moji blízcí.
To by mi opravdu bohatě stačilo.
@majdalenka20 píše:
To není trapný, pro mě je tohle nejhezčí cíl na světě
Mám spoustu cílů, které z osobních důvodů nemůžu prozradit, ale můj hlavní cíl je žít až do smrti…
![]()