Čím holit chloupky? Dívka 11 let

Anonymní
19.4.26 08:38

Cim holit chloupky divka 11 let

Ahoj,
Omlouvam se za aninym, ale pisu o sve dceri..

Dcera bude mit 11 a rychle dospiva a zacina byt venku hezky..

Uz ma chloupky v podpazi, jemne a ne moc, ale jsou videt. Uz si stezovala ze nemuze mit tilko, stydi se za to a tak jsme rozhodly, ze se se muze holit, kdyz ji to tal vadi. I dole, tam zatim nechce moc, jen kraje kvuli plavkam

Mate tip pro mladou holku cim holit, aby to nedrazdilo pokozku a nevysusivalo? Ja mam holici penu Satin Care, tu zkusila a palilo ji to..

Koukala jsem, ze jsou i nejaka masla na holeni s bambuckym maslem a mandlovym olejem apod..ale je neco i pro citlivou plet?
Mate tip? Budu rada za kazdy, diky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7737
19.4.26 08:45

Ty pěny mají dost blbé složení co jsem tak koukala. Takže to bude dráždit.
Dcera taky uvažovala že bychom oholili nohy, ted tedy zase že ještě nee. Noo ale já už koukala a v dm je tuhá pěna od alverde na holení. Takže já plánovala koupit toto. Já osobně používám intim gel když se holím. Nekupuji zvlášt pěny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10050
19.4.26 08:52

U nás k téhle potřebě došlo nějak svobodně, přirozeně. Mám vždycky v koupelně velikou zásobu žiletek. Že se omladina začala holit, to jsem poznala, že byl výrazný úbytek žiletek.
Taky to bylo kolem jejich 11-12 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25381
19.4.26 08:57

Sprchovy gel, oholit, namazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
19.4.26 09:07

Čistě bambucke máslo ( unrefined ) hydratuje, pekne ta ziletka po tom klouze, je bez chemie, ale pozor pak ta masla na holeni s bambuckym maslem, tam uz cti slozeni, to uz miva pridane látky, parfemaci..staci obyc natur..nebo jeste cisty kokosovy olej..

Zkus dát do toho masla pár kapek oleje přírodního toho kokosoveho nebo aloe vera a nebude tak tuhe a bude se lepe roztirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2723
19.4.26 09:22

Já používám z DM Balea gel na holení intimních partií. A holím si s ním celé tělo. Je bez parfemace a holítko po něm krásně klouže. A hlavně vůbec mě nedráždí a to já mám fakt citlivou pokožku. Cena asi padesát korun tak za zkoušku to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
19.4.26 09:34

Taky se priklanim k bambuckemu maslu, pro dite urcite pokud chces neco přírodního, nedrazdiveho.

Vsechny gely, peny apod i kdyz pisi, ze pro citlivou plet, bez parfemace, tak kdyz mrknes na slozeni, je to taková ta chemická kosmetika plna vseho mozneho, ja sama se snazim pouzivat nechemicke veci..bambucke maslo: slozeni bambucke maslo, tot vse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 09:52

Podpaží si holím celý život ve sprše, normálně namydlím mýdlem, přejedu žiletkou a opláchnu. Za mě nejjednodušší a nejrychlejší.

• Citovat
  • Upravit
35285
19.4.26 10:27
@Anonymní píše: Více

Nekupovala bych žádnou pěnu, normálně ve sprše namydlit, oholit, pak případně namazat bambuckým máslem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
19.4.26 10:54

Stačí sprcháč, který běžně používá. Já ho na holení používám už roky a na intimní oblasti používám normálně intim gel. Funguje mi to líp než jakákoliv pěna, kterou jsem kdy zkusila. A docela to šetří peníze, když je člověk nemusí kupovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
19.4.26 11:47

Tak já nemám tip na přípravek, ale mrkni na Philips OneBlade, mají verzi intimate nebo na celé tělo. My máme ten na celé tělo a za mě je to úplně gamechanger, je to bezpečné, dá se s tím holit na sucho i ve sprše, pupínky se mi vůbec nedělají, po žiletce se mi dělaly hodně. Jediná nevýhoda jsou drahé náhradní břity. Ale jeden vydrží fakt dlouho. Manžel si s tím holí všechno, i vlasy a ty 3 měsíce mu ten břit v pohodě vydrží. Myslím si, že malé holce na jemné chloupky vydrží dlouho. Dcera ho zatím používá chvilku, tak ještě nevím, kdy bude měnit svůj břit.

• Citovat
  • Upravit
3560
19.4.26 12:21

Doporučuji oneblade Philips. Je to bezpečné, rychle a bez chemie. Jen holička jsou dražší, ale zase vydrží dlouho.

Nebo prostě klasický sprchac, namydlit a prejet obyc holitkem. Ale to občas kuzi podrazdi. Proto je lepší ten oneblade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
19.4.26 12:23

Za mě je super po holení namazat aloe vera 99% Holika. Můžeš namazat kamkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25070
19.4.26 12:27
@andiedvorakova píše: Více

Souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14932
19.4.26 12:39

Normalne namydlit sprchacem a oholit. Dobre ja namazat kokosovým olejem, pokud má pokožka sklon k podráždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí