Podle čeho vybíráte vlasovou nebo kosmetiku na pleť?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
17.4.26 17:53

Výběr kosmetiky

Dobrý den, podle čeho vybíráte vlasovou nebo kosmetiku na pleť? Produktů je velké množství a já ani neznám, co jaká látka ve složení dělá. Máte nějaké značky oblíbené, nrbo jedete spíš na konkrétní produkty?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2552
17.4.26 17:57
@Terka689 píše: Více

Jedu spíše na konkrétní funkce toho kterého přípravku - třeba exfoliaci jedu AHA, BHA, kys. glykolová, hydratace, promaštění… přípravky si vybírám napříč značkami, ne každá má vše vychytané v dané kategorii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.26 18:13

Ještě jsem nenarazila na krémem, který by mi jo sedl. Jednou jsem dostala Mary Kay. To bylo dobrý ale nepořídila bych si ji kvůli ceně. Pokud potřebuju krém, tak sáhnu po tom co v tu chvíli potřebuju. Většinou sáhnu po Garnier. :roll:
Já mám problém v tom, že nemám naučenou rutinu. Nepoužívám to denně. Kdybych měla používat všechno podle kosmeticek, kadernic atd, tak nejspíš nevylezu z koupelny celý rok. :lol:

• Citovat
  • Upravit
12530
17.4.26 18:40
@Terka689 píše: Více

Na plet? Dostavam hrisne drahe pletove serum od Lancome, na noc si davam perlove serum od astrid od nej i krem. Deni mam zbytek od lorealu. Odlicovadlo na oci Nivea, mleko Nivea. Pletova voda Astrid. Ty kremy stridam loreal a Astrid. U lorealu sera nepouzivam bo jsem nenasla 50+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
17.4.26 19:33

Já mám ráda Niveu, Garnier, Loreal, ale i Avon, nebo RYOR. Střídám to různě.
Na den používám hydratační krém od Nivei, nato Garnier bb krém, večer Nivea Q10, ale nic moc, až ho dodělám zkusím jiný na ty moje rejhy na čele :)
Na odličení oči mi stačí dm odličovač za 30,– na pleť Garnier miceralka.
Na vlasy většinou taky střídám L'Oréal elseve, Pantene, mám ráda voňavé ovocné masky Fructis.
Suchý šampon mi stačí z dm ten jejich, lak na vlasy taky, tužidlo na objem většinou taft nebo Nivea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
17.4.26 19:41

Nerada zkouším nové věci, takže když se mi něco svědčí, jedu ve stejném produktu pořád. Ne nutně musí být všechno od jedné značky - kromě vlasové péče, tam mi to vyhovuje a neměla jsem lepší. Občas to byla metoda pokus omyl. Také se to mění s věkem - rutinu jsem měla vždycky, ráno i večer. Jen už mi není 20, takže jsem přidala i různá séra, masky, a pod. Stejně tak vlasové produkty, konečně nemám vysušené vlasy po melírech. Za mě je klíč v pravidelnosti a pečlivosti. Měla jsem vždycky bezproblémovou pleť, tak jsem si vystačila s věcmi z drogerie. Ale pak jsem začala sledovat složení a pod, a už v drogerii nenakupuji, ale také je to za jinou cenu. Každému vyhovuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.26 19:51

Zkoumám složení…svého času jsem na to byla úplně vysazená, věděla jsem, které látky jsou „chemické“, konzervanty, čisté přírodní látky atd. Hodně jsem se dozvěděla ze stránek obchodu Biooo. Třeba šampony - nekoupila bych si s pěnidly SLS, SLES…

Hodně let jen přírodní kosmetika - vyzkoušela jsem toho víc, ale nejvíc mi sedne Manufaktura - séra, krémy (mořská řada), šampon mrtvé moře, krém proti vráskám, sprchace i tělová mléka. Hodne mi to vyhovuje. Dobrá byla i kosmetika Atok.

BB krém mám teda L'Oréal, ten mi nejvíc pasuje ;)

• Citovat
  • Upravit
21474
17.4.26 20:29

Já už roky používám pleťový denní a noční krém značky Eucerin, řadu s kyselinou hyaluronovou. Pod to liftingove sérum od Larens. Šampon mám teď oblíbený hydratační od Revlon. Když mi bylo méně, tak mi vyhovovaly pleťové krémy a séra od Yves Rocher. Mamce je kupuji stále, samozřejmě jinou produktovou řadu. U pleti je základ znát, jaký máš typ pleti a co chceš kosmetikou řešit. No a pak zkoušet, co ti sedne. Fakt je to metoda pokus -omyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
17.4.26 20:30

Vyhledavam prirodni kosmetiku s minimem chemie. Miluju Bione, vzhledem k suché pokožce řadu Avena. Pak mam par oblíbencu od Alverde. Ale Bione Avena u me vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí