Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zajdi si na laser, ale ten, co mohou obsluhovat jen zdravotní sestry, je silnější. Žádné IPL blbiny a pod. Je to sice dražší, musíš jít několikrát. Taky jsem byla jako opička, styděla jsem se za to (břicho, zadek, okolo bradavek). Chodila jsem tam asi 3× ročně 2 roky. A od té doby mám pokoj. Hormonální profil mám v pořádku, prostě jsem byla v tomhle po tátovi.
Ahoj, za tohle se rozhodně stydět nemusíš. Chloupky mají všichni, někdo více, někdo méně. Depilace ale nevydrží moc dlouho a upřímně, moje chlupy po ní neměly vůbec tendenci slábnout, jak se často tvrdí, ani když jsem si ji prováděla fakt často a po dlouhý časový úsek. Taky doporučuji laserovou epilaci.
PS: teď v těhotenství jsem normálně chlupatá jak opice, oholím se a na druhý den už zase původní stav. Rezignovala jsem, asi tak zůstanu až do porodu. ![]()
@Neboj píše: Více
To je zajímavé.. OT: já si zpětně uvědomuji, že v těhotenství mi prakticky nerostly chloupky. Co si pamatuji, oholila jsem se (nohy, podpaží atd.) a dobré dva týdny jsem měla pokoj. Chloupky byly i tenčí, světlejší..
@teroonka píše: Více
Já měla ty nejkrásnější vlasy za celý život.. A chlupy všude ![]()
Dobry den, chci se zeptat.. v lete bych si chtela zajit na depilaci celych zad.. protoze jsem tmavovlasa a mam hodne tmave chloupky, obzvlast na zadech, a na spidni casti zad, chci se zeptat zda je to normalni ze zena jde na depilaci zad a nemusim se stydet.. a zda to nekdo podstoupil a jake jsou plusy a minusy? dekuji🙁