Barva melíru na tmavých vlasech

Anonymní
1.4.26 17:48

Barva melíru na tmavých vlasech

Včera jsem byla u kadeřnice. Má to se mnou těžké. Byla jsem nedávno úplně na černo, pak mi to jiná kadeřnice zesvětlila na tmavě hnědou. Já to zesvetlovala kyselinou citronovou. Takže někde to bylo do zrz, někde černé atd. No chci jít do světlého melíru. Prostě skrýt šediny a mít melír. A ona mi tedy udělala melír, že to vyzkoušíme. Teď to mám nahoře trochu šedivé, trochu do žluta ty prameny a dole spíš tmavě hnědou se světlými pruhy. Je to normální? Asi tím zesvětlením černé to jde do zrz a té žluté. Za dva měsíce jdu zase a to už by mělo vypadat líp? Nebo můžu jít i dřív? Moc se mi to teda barevně nezdá, i když chápu, že z černé nejdou hned zázraky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21645
1.4.26 17:56

Osobně si myslím, že to domácí zesvětlování kyselinou citronovou nebyl dobrý nápad. Nejsem kadeřnice, ale co mám takhle načteno, tak přechod z černé na světlé melíry je jeden z nejsložitějších postupů. Ideální je původní barvu stáhnout a pak s těmi vlasy s nějakým odstupem dále pracovat. A ne každá kadeřnice to zvládne. Dala bych tomu čas, bude asi potřeba více návštěv. Ale určitě se tu ozve i někdo zkušenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí