Pleťové sérum, zkušenost s nějakým produktem?

470
24.3.26 22:43

Pleťové sérum.

Ahoj všem,
jdu si k vám pro radu ohledně pleťového séra pro velmi suchou, atopickou pleť. Vyzkoušela jsem řadu produktů z běžné drogerie - Nivea, Vichy, Mixa, Garnier, atd. Nic z toho mi nesedlo. Dělaly se mi suché fleky a sem tam se mi udělal nějaký pupínek.
Mycí emulzi a krém používám od CeraVe, ty mi vyhovují na 100% ale jejich séra moc dobré recenze nemají. Od Uriage používám termální vodu a při nedokonalostech Bariederm crem. Co mi ale v rutině chybí je nějaké sérum pro 30+. Chápete, vrásky, skvrny, rozjasnění a vyživení. Jenomže séra od dermo kosmetiky se pohybují v několika stovkách a já už toho vyhodila tolik :roll:
Tak se ptám, máte prosím někdo opravdu dobrou zkušenost s nějakým produktem?

Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.3.26 06:13

Výborné je hyaluronové sérum Sedmikráska a sérum Rose od Manufaktury

• Citovat
  • Upravit
6246
25.3.26 06:35

https://www.bioderma-sk.com/…/hyalu-serum

Alebo toto

https://www.bioderma-sk.com/…drabio/serum

A mozno by som sa isla poradit aj s koznou lekarkou. Kedze atopia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56152
25.3.26 07:05
@SOVIČKA93 píše: Více

Kup si toto. Je to skvělé, sice dražší, ale mam citlivou pleť a výborný to je. Čistící mléko, tonikum a serum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
25.3.26 07:52

Koukni na instagram Kateřina Routová. Máš tam všechny informace, jak o pleť pečovat. A doporučení fajn produktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.3.26 08:21
@Anonymní píše: Více

To mě docela zaujalo na první pohled. Děkuji.. Určitě se na to mrknu víc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.3.26 08:23
@Mkmkz píše: Více

Na ty jsem už koukala. Vypadají slibně i recenze jsou super. Máš vlastní zkušenost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.3.26 08:24
@jkra píše: Více

Mléko a tonikum nepotřebují ale to sérum nemůžu nikde najít v prodeji :think: ani kolik to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.3.26 08:26
@Alice180 píše: Více

Nemám IG ale děkuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6246
25.3.26 08:29

Pouzivam to druhe z nich - v tej pumpicke. Roky a je vyborne. Naozaj to tu pokozku hydratuje a chrani, stava sa menej citlivou.
Mam tiez atopicku pokozku a ked mi nieco sedi, neexperimentujem a nehladam dalej.
Ale je to individualne. Mne Bioderma sedi, napr. LaRoche vobec. Takze to si musi na to prist kazdy sam pre seba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56152
25.3.26 08:35

Třeba tady. Je dobre jet celou péči. Čištění, hydratace.
 https://www.moravarenedessay.cz/…43116852.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
25.3.26 08:44

https://www.goodie.cz/…rina-routova

Tak zkus aspoň tyhle články

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.3.26 10:29
@Alice180 píše: Více

Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
25.3.26 17:02

Taky můžu doporučit Manufakturu. Jenom bacha, v některých věcech je retinol a ten je jednak fotosenzitivní a pak ne vždycky sedí citlivé pleti. Je to taková agresivnější záležitost, která často napřed věci zhorší, než je začne zlepšovat. A Dr. Spiller a Guinot jsou fajn. To jsou ale dražší záležitosti. Každopádně u suché, atopické pleti bych se zaměřila hlavně na obnovu kožní bariéry a zklidnění. Na sérum každopádně patří ještě krém, aby se ta vlhkost a výživa, kterou dodá, „uzamkla“ v pleti. A ideálně nanášet na vlhkou pleť… Já mám jinak taky atopickou, citlivou pleť. Spíš teda dehydratovanou, než suchou. Ale nikdy se mi ekzém na obličeji nedělal. Každopádně nevím, jak ostatní s tímhle typem pleti, ale u mě dělá největší rozdíl strava a pitný režim. Když tohle flákám, tak je fuk, co používám na obličej. Skincare je vždycky důležitostí až druhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí