Jakou barvu vlasů?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.3.26 19:43

Jakou barvu vlasů ????

​Holky, je mi 40 let a od osmnácti jsem se barvila na černo. Loni jsem si v tom začala připadat stará, šla jsem na hnědo, ale nemůžu si na to zvyknout. Mám extrémně světlou pleť a modré oči. ​Přemýšlím, že půjdu zase na tmavou, ale okolí mi říká, že se to ve 40+ už nehodí a budu jako mrtvola. Tak se jdu poradit. 😊 ​Anonym kvůli mé milé rodině, která sem chodí. 🫣

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
27.3.26 19:47

Tak bez fotky těžko říct. Netušila sem že ve 40 se už nemůže barvit na černo. Měj na hlavě to co se líbí tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9000
27.3.26 21:13

Já vypadala jako smrtka v černé už v těch osmnácti. Taky mám hodně světlou pleť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
27.3.26 21:31
@Anonymní píše: Více

„Anonym kvůli mé rodině, chodí sem“ :mrgreen: :mrgreen: A to by byl terpve humbuk, kdyby zjistili že se chceš zase přebarvit, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
28.3.26 06:31

Nechci do toho povídat, ale ono existuje něco jako, jistá barva vlasů se hodí k jistému věku? 8o Bohužel neporadím, snad jen to, měj takovou barvu, ve které se sama cítíš nejlépe, ne to, kdo co napovídá. Mimochodem černá barva vlasů na ženách je přesně můj typ a nikdy jsem nepomýšlel, že by se mi íbilo něco jiného. Bez ohledu na věk, postavu, já nevím, co ještě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33221
28.3.26 07:24
@Anonymní píše: Více

Jakou budeš mít barvu vlasů je tajemství? Že musíš být anonym kvůli rodině, co sem chodí? :mrgreen: Jinak tedy, nikdy jsem neslyšela, že když dosáhnešurčitého věku, tak se musí barva změnit, protože černá se na 40+ nehodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
28.3.26 07:41

Bez fotky těžko říct, ale osobně mi taky černá přijde tvrdá a řekla bych, že sluší málokomu. Zkoušela ses poradit s kadeřnicí nebo aspoň dát fotku do chatu GPT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.26 09:46

@arinecka Anonym je tady kvůli každé kravině, tak proč ne.
Ano, kadeřnice mi řekla, že je ta hnědá lepší. Známá, co je kosmetička, mi řekla, že se jí víc líbila ta černá. Rodina partnera je pro černou, ta moje zase pro hnědou. Asi si dám červenou a bude to.

• Citovat
  • Upravit
2005
28.3.26 15:00

Kadeřnice mi říká - každýmu nejvíc sedí přirozená barva, viz barva obočí… Toho se držím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
28.3.26 15:00

Kadeřnice mi říká - každýmu nejvíc sedí přirozená barva, viz barva obočí… Toho se držím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
28.3.26 21:19

Vhodnost barvy nesouvisí s věkem. Souvisí s barevným typem. Takže pokud vám černá sluší, tak je úplně ok ji mít ve dvaceti, ve čtyřiceti i v šedesáti… Nejpodstatnější je, abyste se v tom účesu i barvě cítila jako vy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
28.3.26 21:23
@dana.dv píše: Více

tak většina českých žen má přirozenou barvu vlasů takovou vyblitou světle hnědou, nemyslím si, že by to někomu slušelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15689
29.3.26 01:44
@D. C. píše: Více
:lol:
No i ty lichotníku… :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15689
29.3.26 03:01
@arinecka píše: Více

A tak to já jsem zase slyšela i četla…že konkrétně přímo černá barva a celkově hodně tmavé odstíny, prý přidávají na věku… :D
Obzvlášť, když je to od jejich přirozené barvy vlasů, na míle daleko… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33221
29.3.26 07:38
@Černá Madonna píše: Více

To možná jo, ale okolí jí říká, že černá se nehodí pro věk 40+ :mrgreen:
K někohmu se to ale hodí, a třeba v blond by to byl děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí