Čím holíte čínského chochol. psa

73
8.3.14 10:36

čím holíte čínského chochol.psa

Ahoj,
zvažuji koupi ČCHP-naháče střední mezityp, bohužel nemám s naháči zkušenosti tak jdu na radu, kdo toto plemeno má. Čím pejsky holíte??Chovatelka jej stříhá strojkem na psy, nemůžu použít strojek na lidi, četla jsem že někdo holí i břity???A jak je to časově náročné??Chci vědět vše dopředu ať pak není nějaký problém. Moc děkuji i klidně za jiné zkušenosti s naháči.

Marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
8.3.14 10:46

Je tu někde přímo diskuse nebo skupina o číňanech, pohledej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.3.14 11:06

V loňském roce jsem takový našla, ale teď je smazaný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.3.14 11:07

@marka3 proč chceš kupovat mezityp? jinak se holí strojkem, máme na psy, ale i lidský. Oba holí stejně ;) někdo holí i břitem a pěnou, ale pak chloupky zarůstají a pes je poďobaný. Pak taky lidi depilují voskem nebo strojkem a to už je na mě dost velká saďárna. Ono pokud nechceš chodit na výstavy tak je celkemjedno že je pejsek zachlupený. Pokud na výstavy chodit chceš nekupuj mezityp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.3.14 11:13

Nechci chodit na výstavy, chceme ho jako mazlíka, pejsek je s PP ale zatím mu nestojí uši(bude mu 5 m.) tak by ho asi ani neuchovnili, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.3.14 11:33

@marka3 ne to neuchovnili a je velmi pravděpodobné, že se mu uši nepostaví. Na to už je dost pozdě. Tak hol normálně strojkem a je úplně jedno jaký máš. Každopádně doporučuju zjistit jak jsou na tom s mutacemi PLL a PRCD rodiče štěněte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.3.14 11:05

Já používám strojek za dvě stovky.Je to strojek koupeny v Tesku a není určeny pro psy. Holíme s ním v pohodě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný