Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
zvažuji koupi ČCHP-naháče střední mezityp, bohužel nemám s naháči zkušenosti tak jdu na radu, kdo toto plemeno má. Čím pejsky holíte??Chovatelka jej stříhá strojkem na psy, nemůžu použít strojek na lidi, četla jsem že někdo holí i břity???A jak je to časově náročné??Chci vědět vše dopředu ať pak není nějaký problém. Moc děkuji i klidně za jiné zkušenosti s naháči.
Marka
@marka3 proč chceš kupovat mezityp? jinak se holí strojkem, máme na psy, ale i lidský. Oba holí stejně
někdo holí i břitem a pěnou, ale pak chloupky zarůstají a pes je poďobaný. Pak taky lidi depilují voskem nebo strojkem a to už je na mě dost velká saďárna. Ono pokud nechceš chodit na výstavy tak je celkemjedno že je pejsek zachlupený. Pokud na výstavy chodit chceš nekupuj mezityp
Nechci chodit na výstavy, chceme ho jako mazlíka, pejsek je s PP ale zatím mu nestojí uši(bude mu 5 m.) tak by ho asi ani neuchovnili, ne??
@marka3 ne to neuchovnili a je velmi pravděpodobné, že se mu uši nepostaví. Na to už je dost pozdě. Tak hol normálně strojkem a je úplně jedno jaký máš. Každopádně doporučuju zjistit jak jsou na tom s mutacemi PLL a PRCD rodiče štěněte
Já používám strojek za dvě stovky.Je to strojek koupeny v Tesku a není určeny pro psy. Holíme s ním v pohodě. ![]()