Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak me napadlo jestli nekdo nema lepsi napad nebo nejakej tip nez izolepu?? diky
mikitaa píše:
tak me napadlo jestli nekdo nema lepsi napad nebo nejakej tip nez izolepu?? diky
žvejkačku
Pro ty, co ji (stejně jako já ještě nedávno) neznají, tak jen upřesňuji, že nemyslím obyčejnou žvýkací žvýkačku, ale takovou tu lepicí z papírnictví
.
Jojo,taky jsem zrovna dnes lepila zimni mestecko na okno..ale nakonec jsem tu zvejku sundala a dala izolepu.Vysla jsem pred panelak,bydlime v prvnim patre a prislo mi,ze zvejkacka je videt
Bílek - trochu rozkvrdlat vidličkou a natřít na papír štětcem nebo mašlovačkou - stačí do rožků. Když budeš chtít odlepit, tak pomocí páry a ozdoby zůstanou i na příští rok. ![]()
ale asi to bude vidět,neo určitě to bude vidět,i Eemi to už tu napsala
Eemii píše:
Jojo,taky jsem zrovna dnes lepila zimni mestecko na okno..ale nakonec jsem tu zvejku sundala a dala izolepu.Vysla jsem pred panelak,bydlime v prvnim patre a prislo mi,ze zvejkacka je videt
No ale,jak jsem psala ja bydlim dole,byt o dve,tri patra vys,asi to videt nebude
Já lepila bílý papír bílou žvejkou, dala jsem jen maličký kousíček a nic jsem neviděla (ale je pravda, že bydlíme ve 2.patře).
ve škole jsem lepila takovým tím klasickým lepidlem v tužce (Třeba kores - taková ta tyčinka) jde to pak umýt jarem a teplou vodou
izolepa se musí benzínem ![]()
Teda, ze se vam chce, akorat se to pak musi myt. Chapu, kdyz to vystrihnou deti…,no ale stejne . Nic nelepim a mam klid. ![]()
ja som lepila lepidlom v tube, držalo to a ľahko to išlo umyť..
stejně jako Mabis, tužkovým lepidlem, jde to krásně dolu, dneska jsem sundala podzinmí veněček ![]()