Sex pod vánočním stromečkem?

26.11.11 12:11

Sex pod vánočním stromečkem?

Ahojkýýý holkýýý
Tak se nám blíží Vánoce a mě napadá, co takhle si dát jeden netradiční dáreček?!
Milovali jste se už někdy pod vánočním stromečkem na štědrý den, nebo vás teprve láká tato myšlenka a chystáte se to zkusit? Nestyďte se a řekněte to na rovinu!!!
:mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
26.11.11 12:12

Se čtyřmi dětmi za zadkem, by to byla nadílka jako pes… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
26.11.11 12:17

My si pod stromečkem dáme normální dárky, ale jak jdou děcka spát, tak i něco „dospěláckého“ a samo se to hnedka vyzkouší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
26.11.11 12:18

jehličí v ...... ne, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.11.11 12:20

To mne nenapadlo, protoze za a. porad tu jsou nekde nejaky haranti a spolehnout se neda ani na nocni hodinu, a za b. pod vanocnim stromkem vetsinou neni k hnuti… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870

My jo, zrovna loni. Když jsme ještě bydleli na starém bytě, ve starém baráku, kde byli ještě další 3 rodiny, blbla tam hodně elektrika, když se zaplo víc spotřebičů naráz, tak to hned vylítlo a nikomu se to nechtělo jít nahodit, každej čekal, že půjde někdo jiný. No a my, že si uděláme teda večeři dřív, než začnou ostatní. Ve 3 jsme jedli a buch, o půl čtvrté vyhodili elektriku :mrgreen: Nikdo z nich to nešel nahodit a dohadovali se na chodbě a my jsme se spokojeně tulili a dělali si krásný Štědrý večer u stromečku :pankac: Nj, ale zatím nemáme dítko, no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

My měli tradici na Silvestra :mrgreen: Vánoce jsou takové mírumilovné, to bych asi neměla náladu ( zvlášt po bramb. salátu) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.11.11 12:21
jizvíková píše:

Jedlicka nepelicha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
26.11.11 12:22
:pankac:
peggy.sl píše:
Se čtyřmi dětmi za zadkem, by to byla nadílka jako pes… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.11.11 12:30
peggy.sl píše:
Se čtyřmi dětmi za zadkem, by to byla nadílka jako pes… :mrgreen:
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
26.11.11 12:30

no ja jsem na pohodli a pod stromkem teda postel nemame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
26.11.11 12:35

Tak kdyz nebylo ditko,tak jsme bydleli u tchanovcu a to by fakt neslo :D Ted kdyz mame ditko,tak vecer by to i slo,ale kolem stromku je malo mista,by jsme se tam nevesli :D Takze jedine vedle stromecku,tam mame gauc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.11.11 12:42
jizvíková píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no asi tak.
Jedle sice nepelichá, ale zas tak nevoní a je tak blbě košatá, že se nedá zdobit. Měli jsme ji vloni a nějak neuchvátila :think: Já letos lobuju doma za smrk, ale hodně opadává a to zas vadí přítelovi, tak asi bude kompromis - borovice.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
26.11.11 12:54
jizvíková píše:
no ja jsem na pohodli a pod stromkem teda postel nemame :)
…si tam dej kůži z tygra nebo z medvěda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.11.11 12:59
Gina108 píše:
jizvíková píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no asi tak.
Jedle sice nepelichá, ale zas tak nevoní a je tak blbě košatá, že se nedá zdobit. Měli jsme ji vloni a nějak neuchvátila :think: Já letos lobuju doma za smrk, ale hodně opadává a to zas vadí přítelovi, tak asi bude kompromis - borovice.

Voni stejne jak smrk, jen chvili :mrgreen: A zalezi na vyberu, my ji berem uz leta a zdobi se dobre, mame teda cca 160cm a drobnejsi dreveny a slameny ozdoby. Za mlada jsme mivali smrk, ale ten do panelaku fakt nelze, to by bylo za par dnu holy koste, aspon u nas :mrgreen: A borovice pro mne neni vanocni stromecek, vzdyt je to skoro holy 8o :mrgreen: Ale priznavam, ze mam na borovici nejhorsi vzpominky, tak hlavne proto, prakticky vsichni mne neprijemny lidi meli borovici :mrgreen: Jedle je fakt ale silena, jeste ji mame na balkone z lonska, celou zlutou, vubec to neopadalo a prakticky se to neda rozlamat :mrgreen: Babicka ji chtela do krbu a pak si to rozmyslela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová