Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojkýýý holkýýý
Tak se nám blíží Vánoce a mě napadá, co takhle si dát jeden netradiční dáreček?!
Milovali jste se už někdy pod vánočním stromečkem na štědrý den, nebo vás teprve láká tato myšlenka a chystáte se to zkusit? Nestyďte se a řekněte to na rovinu!!!
![]()
My si pod stromečkem dáme normální dárky, ale jak jdou děcka spát, tak i něco „dospěláckého“ a samo se to hnedka vyzkouší. ![]()
To mne nenapadlo, protoze za a. porad tu jsou nekde nejaky haranti a spolehnout se neda ani na nocni hodinu, a za b. pod vanocnim stromkem vetsinou neni k hnuti… ![]()
My jo, zrovna loni. Když jsme ještě bydleli na starém bytě, ve starém baráku, kde byli ještě další 3 rodiny, blbla tam hodně elektrika, když se zaplo víc spotřebičů naráz, tak to hned vylítlo a nikomu se to nechtělo jít nahodit, každej čekal, že půjde někdo jiný. No a my, že si uděláme teda večeři dřív, než začnou ostatní. Ve 3 jsme jedli a buch, o půl čtvrté vyhodili elektriku
Nikdo z nich to nešel nahodit a dohadovali se na chodbě a my jsme se spokojeně tulili a dělali si krásný Štědrý večer u stromečku
Nj, ale zatím nemáme dítko, no ![]()
My měli tradici na Silvestra
Vánoce jsou takové mírumilovné, to bych asi neměla náladu ( zvlášt po bramb. salátu) ![]()
jizvíková píše:
jehličí v ...... ne, děkuji
Jedlicka nepelicha ![]()
peggy.sl píše:
Se čtyřmi dětmi za zadkem, by to byla nadílka jako pes…
peggy.sl píše:
Se čtyřmi dětmi za zadkem, by to byla nadílka jako pes…
Tak kdyz nebylo ditko,tak jsme bydleli u tchanovcu a to by fakt neslo
Ted kdyz mame ditko,tak vecer by to i slo,ale kolem stromku je malo mista,by jsme se tam nevesli
Takze jedine vedle stromecku,tam mame gauc ![]()
jizvíková píše:
jehličí v ...... ne, děkuji
jizvíková píše:…si tam dej kůži z tygra nebo z medvěda
no ja jsem na pohodli a pod stromkem teda postel nemame
Gina108 píše:jizvíková píše:
jehličí v ...... ne, děkuji![]()
![]()
no asi tak.
Jedle sice nepelichá, ale zas tak nevoní a je tak blbě košatá, že se nedá zdobit. Měli jsme ji vloni a nějak neuchvátilaJá letos lobuju doma za smrk, ale hodně opadává a to zas vadí přítelovi, tak asi bude kompromis - borovice.
Voni stejne jak smrk, jen chvili
A zalezi na vyberu, my ji berem uz leta a zdobi se dobre, mame teda cca 160cm a drobnejsi dreveny a slameny ozdoby. Za mlada jsme mivali smrk, ale ten do panelaku fakt nelze, to by bylo za par dnu holy koste, aspon u nas
A borovice pro mne neni vanocni stromecek, vzdyt je to skoro holy
Ale priznavam, ze mam na borovici nejhorsi vzpominky, tak hlavne proto, prakticky vsichni mne neprijemny lidi meli borovici
Jedle je fakt ale silena, jeste ji mame na balkone z lonska, celou zlutou, vubec to neopadalo a prakticky se to neda rozlamat
Babicka ji chtela do krbu a pak si to rozmyslela ![]()