Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám na zádech hodně chloupků
a asi půl metru náplasti. Jak to sundat? Většinou zatnu zuby a nechám někoho to seškubnout (ruka, noha…), ale tady mi nějak schází odvaha…
Je to taková ta průhledná „nemocniční“…
Prosím pomoc ![]()
jestli je to folie, tak ji tahej po směru chlupu nizoulinko nad kůží. Jakoby odchlípni růžek, chyť ji a napínej ji,to by pak nemělo tahat. Ta folie je pružná, takže napínat jde, netrhá se. Neumím to popsat.
danyk píše:
jestli je to folie, tak ji tahej po směru chlupu nizoulinko nad kůží. Jakoby odchlípni růžek, chyť ji a napínej ji,to by pak nemělo tahat. Neumím to popsat.
chápu… krucifix, ale nechápu, proč tam toho mám tolik, sestřička se rozšoupla
Uprostřed je přilepený ten malý tamponek jak po odběru krve a přes to kříž přes celá záda ![]()
Do vany ještě nevlezu, moc se nemůžu hýbat ![]()
Ahoj,neboj se rychle strhnout,ať ti někdo pevně chytí za roh a co nejrychleji strhne a uvidíš,že to bude jen štípnutí,ale chce to fakt trhnout rychle.Já tak sundavám jedině
.
Já bych požádala někoho, aby mi ty chloupky pod tím stříhal a pomalu odlepoval - jsem srab
A nebo hodně rychle strhnout, ale jestli je to dlouhý, tak to půjde špatně ![]()
Chytit za rožek a zespoda to lepidlo odšmrdlávat vatičkou namočenou v benzinu, lékařský seženeš v lékárně, ale technický poslouží předpokládám stejně.
Nebude tě to bolet vůbec, jen to pak chce namazat něčím mastným, vysušuje.
![]()
A co to promastit nějakým olejíčkem?
Jinak já bych asi nechala někoho škubnout.
Já jsem celá taková plyšová
, takže se škubáním mám zkušenosti, a rozhodně to není štípnutí, posledně jsem se neudržela a zařvala jak tygr (ruka, po aplikaci kontr. látky do žíly, náplast taky kilometrová až na chlupy…).
Tohle bych fakt nedala.
Zkusím ten benzín nebo jsem našla že ještě olej… Ale nechávám to na zítra, odlepovač mi tu usnul a navíc to bolí celé kolem ještě…
To mi fakt chybělo toto.
Posledně si ze mě dělali srandu, že mi na záda nalepí voskové pásky, strhnou a dají jako předložku ke krbu
To jsou kamarádi ![]()
Pipet píše:
Já jsem celá taková plyšová, takže se škubáním mám zkušenosti, a rozhodně to není štípnutí, posledně jsem se neudržela a zařvala jak tygr (ruka, po aplikaci kontr. látky do žíly, náplast taky kilometrová až na chlupy…).
Tohle bych fakt nedala.
Zkusím ten benzín nebo jsem našla že ještě olej… Ale nechávám to na zítra, odlepovač mi tu usnul a navíc to bolí celé kolem ještě…
To mi fakt chybělo toto.Posledně si ze mě dělali srandu, že mi na záda nalepí voskové pásky, strhnou a dají jako předložku ke krbuTo jsou kamarádi
Téda,tak to je mi tě fakt líto,stačila mi depilace na nohách
.Tak ať to sundáš s co nejmenší bolestí ![]()
Já klukům sundavám s vatovým tamponem namočeným (hodně) v oleji- kousíček odloupnu a pak šmrdlám jako-by pod tou náplastí a odlupuju. Na sebe kašlu a trhám. ![]()
Pipet, rozhodně bych to namočila, třeba houbičkou, když nemůžeš do vany. Prudce strhnout nedoporučuju tak velký kus. Jednou mi v dobré víře „bude to rychle“ strhli větší náplast a zatrhli mi kůži až do masa, jak to dobře drželo
Od té doby strhávám rychle jen to, co je přilepené chviličku (třeba po odběru krve hodinu). Jinak až ve sprše.
Háta_x píše:
Pipet, rozhodně bych to namočila, třeba houbičkou, když nemůžeš do vany. Prudce strhnout nedoporučuju tak velký kus. Jednou mi v dobré víře „bude to rychle“ strhli větší náplast a zatrhli mi kůži až do masa, jak to dobře drželoOd té doby strhávám rychle jen to, co je přilepené chviličku (třeba po odběru krve hodinu). Jinak až ve sprše.
au…
Nevím, jestli je to ještě aktuální, ale máš-li technický benzín, tak použij ten…
xivi píše:
Chytit za rožek a zespoda to lepidlo odšmrdlávat vatičkou namočenou v benzinu, lékařský seženeš v lékárně, ale technický poslouží předpokládám stejně.
Nebude tě to bolet vůbec, jen to pak chce namazat něčím mastným, vysušuje.