Co jste dělaly před mateřskou?

565
25.11.11 16:44

Co jste dělali před mateřskou?

Zdravím:) Jedna diskuse pro odlehčení. Občas si tak říkám - pořád tady řešíme společné věci - jako kakání našich dětí a další libůstky;) Ale co jste třeba dělali před mateřskou? Já nic originálního - mám střední ekonomku a dělala jsem účetní v jedné menší firmě. A co vy?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
25.11.11 16:49

14 let na jednotce intenzivní péče - až do 34. týdne. :-)

Příspěvek upraven 26.04.15 v 18:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

pokladní ve směnárnách chequepoint, takový směnárenský mcdonald :lol: a pak hlavní pokladní v bance.
S penězma už nechci mít nikdy nic do činění, furt mi někde scházeli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557

Já na mateřský ještě nejsem,ale až na ní půjdu,budu mít skvělou průpravu-dělám už 16 let chůvu.Takže já jsem vlastně na mateřský už hrooozně dlouho,jen s cizíma dětma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630

Ahoj, já jsem toho moc nestihla. Dodělala jsem školu, za dva měsíce se vdala a za další tři jsem otěhotněla. Práci jsem mezi tím nějak žádnou nestihla. Spíš jsem zvědavá co budu dělat potom :mrgreen: Ale na to mám snad ještě dost času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
25.11.11 16:52

Ahojky tak já jsem dělala obsluhu čerpací stanice.. a sbírky na výcvik asistenčních a terapeutických psů pro hendikepované ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
25.11.11 16:52

To já jsem učitelka ve školce :) a nevím,nevím jestli se mi chce k té hromadě mluvících dětí vracet a pak z práce ke své hrozně moc mluvící slečně :)Ale ona to asi není práce ale i koníček (můj manžel říká diagnoza :))

• Citovat
  • Upravit
14046
25.11.11 16:55

já jsem od roku 2004 učila a učila a učila- na VOŠ, na SŠ i v kurzech :) svojí práci zbožňuju, vybírala jsem mezi učením a veterinou, no, zvěř jako zvěř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
25.11.11 16:59

Ja jsem mela svuj psi salon :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
25.11.11 17:00
adusinka píše:
Zdravím:) Jedna diskuse pro odlehčení. Občas si tak říkám - pořád tady řešíme společné věci - jako kakání našich dětí a další libůstky;) Ale co jste třeba dělali před mateřskou? Já nic originálního - mám střední ekonomku a dělala jsem účetní v jedné menší firmě. A co vy?:)

já rodila po matuře takže nic moc, stihla jsem pár měs. číšničinu a jiné brigošky ale stálou práci jsem si ještě nezkusila… :oops:

• Citovat
  • Upravit
14535
25.11.11 17:00

Já dělala na dětském oddělení a když jsem konečně otěhotněla, tak jsem byla ráda, že si konečně od dětí odpočinu. Teď si říkám, že kolikrát bylo daleko snažší zvládnout přes 20 dětí než toho jednoho mýho dráčka :mrgreen: . I přesto, že jsem práci měla ráda, tak se mi už do toho zmatku a směn vrátit nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.11.11 17:03

já jdu teda na „mateřskou“ až v lednu (jestli se tomu tak dá říkat).. mám za sebou tři nešťastné roky na gymplu, teď druhým rokem kuchař-číšník a rok brigádně dělám redaktorku v novinách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
25.11.11 17:06

Jsem rostlinolékařka a pracovala jsem jako rostlinolékařka :) ale bohužel jen v kanclu při tvorbě metodik :zed:

• Citovat
  • Upravit
17472
25.11.11 17:07
Mufina píše:
Jsem rostlinolékařka a pracovala jsem jako rostlinolékařka :) ale bohužel jen v kanclu při tvorbě metodik :zed:

to zní zajímavě.. co to obnáší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
25.11.11 17:11
jizvíková píše:
já jsem od roku 2004 učila a učila a učila- na VOŠ, na SŠ i v kurzech :) svojí práci zbožňuju, vybírala jsem mezi učením a veterinou, no, zvěř jako zvěř
:mrgreen: tak jsem si cvrnkla :D
Já pracovala jako ošetřovatelský personál v dětské psychiatrické léčebně plus osobní asistentka primářky.
No a koníčky celkem dost souviseli s prací, snažila jsem se vyrábět s dětma z korálků a podobně. Doma jsem převážně odpočívala. No a pak taky kultura, ale ty jsem se nevzdala ani v těhotenství ani na mateřský a minimálně 2 koncerty ročně potřebuju.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová