Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím:) Jedna diskuse pro odlehčení. Občas si tak říkám - pořád tady řešíme společné věci - jako kakání našich dětí a další libůstky;) Ale co jste třeba dělali před mateřskou? Já nic originálního - mám střední ekonomku a dělala jsem účetní v jedné menší firmě. A co vy?:)
14 let na jednotce intenzivní péče - až do 34. týdne. ![]()
Příspěvek upraven 26.04.15 v 18:46
pokladní ve směnárnách chequepoint, takový směnárenský mcdonald
a pak hlavní pokladní v bance.
S penězma už nechci mít nikdy nic do činění, furt mi někde scházeli ![]()
Já na mateřský ještě nejsem,ale až na ní půjdu,budu mít skvělou průpravu-dělám už 16 let chůvu.Takže já jsem vlastně na mateřský už hrooozně dlouho,jen s cizíma dětma ![]()
Ahoj, já jsem toho moc nestihla. Dodělala jsem školu, za dva měsíce se vdala a za další tři jsem otěhotněla. Práci jsem mezi tím nějak žádnou nestihla. Spíš jsem zvědavá co budu dělat potom
Ale na to mám snad ještě dost času…
Ahojky tak já jsem dělala obsluhu čerpací stanice.. a sbírky na výcvik asistenčních a terapeutických psů pro hendikepované ![]()
To já jsem učitelka ve školce
a nevím,nevím jestli se mi chce k té hromadě mluvících dětí vracet a pak z práce ke své hrozně moc mluvící slečně
Ale ona to asi není práce ale i koníček (můj manžel říká diagnoza ![]()
já jsem od roku 2004 učila a učila a učila- na VOŠ, na SŠ i v kurzech
svojí práci zbožňuju, vybírala jsem mezi učením a veterinou, no, zvěř jako zvěř
adusinka píše:
Zdravím:) Jedna diskuse pro odlehčení. Občas si tak říkám - pořád tady řešíme společné věci - jako kakání našich dětí a další libůstky;) Ale co jste třeba dělali před mateřskou? Já nic originálního - mám střední ekonomku a dělala jsem účetní v jedné menší firmě. A co vy?:)
já rodila po matuře takže nic moc, stihla jsem pár měs. číšničinu a jiné brigošky ale stálou práci jsem si ještě nezkusila… ![]()
Já dělala na dětském oddělení a když jsem konečně otěhotněla, tak jsem byla ráda, že si konečně od dětí odpočinu. Teď si říkám, že kolikrát bylo daleko snažší zvládnout přes 20 dětí než toho jednoho mýho dráčka
. I přesto, že jsem práci měla ráda, tak se mi už do toho zmatku a směn vrátit nechce.
já jdu teda na „mateřskou“ až v lednu (jestli se tomu tak dá říkat).. mám za sebou tři nešťastné roky na gymplu, teď druhým rokem kuchař-číšník a rok brigádně dělám redaktorku v novinách..
Jsem rostlinolékařka a pracovala jsem jako rostlinolékařka
ale bohužel jen v kanclu při tvorbě metodik ![]()
Mufina píše:
Jsem rostlinolékařka a pracovala jsem jako rostlinolékařkaale bohužel jen v kanclu při tvorbě metodik
to zní zajímavě.. co to obnáší?
jizvíková píše:
já jsem od roku 2004 učila a učila a učila- na VOŠ, na SŠ i v kurzechsvojí práci zbožňuju, vybírala jsem mezi učením a veterinou, no, zvěř jako zvěř