Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak jestli byl poslán obyčejně-ekonomicky, tak to může být tak i něco přes týden. pokud byl prioritně do konce týdne by měl 100pro dorazit. jestli se někam nezatoulal. načim přišel z cizinydopis asi se 4denním spožděním, protože bloudil až někde po čečensku ![]()
tak snad zítra dorazí ![]()
jé, tak já to blbě přečetla, už minulé pondělí, tak se zeptej rači na poště, jestli něco novědí
to je celkom dost, ja som posielala zo spanielska vo stvrtok a v utorok rano ho dostali. ![]()
No vzhledem k tomu, že mě dopis z Ostravy do Prahy šel skoro 2 týdny, tak bych to moc nehrotila.Ono to dorazí,ale pošta má na všechno čas ![]()
Ahoj,já házela v Anglii dopis do schránky v sobotu a ve čtvrtek ho už kámoška měla v ČR.Myslím,že to jde ze Skotska plus minus stejně dlouho,takže by jsi ho už měla pomalu dostat.
Tak já osobní zkušenost nemám, ale známému kdysi dopis z Holandska do Čech putoval přes měsíc, protože ho na poště někdo odeslal špatným směrem a šel sem (podle razítek) přes Asii
(chápu, že Holandsko není Skotsko, ale u mezinárodní pošty tohle riziko asi je všude)
ahoj
tak me znamy posila dopisy a balicky obycejne z UK a obvykle je to tady do 4-5dni, minule jsem ale cekala na prani k narozeninam 3 tydny!!!!(bylo to pred mesicem).
Ale mmch pokud je obycejne poslany, tak jak ti tady nekdo radi aby ses zeptala na poste, tak ti to bude stejne k nicemu. Protoze zadny zaznam o tom nikde mit nebudou.
Ze Skotska jsme vedli s manželem mnoho měsíců čilou korespondenci a naprostá většina obyčejnných dopisů dorazila do 2-3 pracovních dní. Občas se některý zatoulal, bez výjimky na české straně.
tak me dnes svagrova odeslala balicek a na poste ji rekli, ze do uterka dorazi. bydlime v Anglii
Ahojky, mám takový dotázek, jestli některá nebudete vědět.
Jak dlouho může trvat než přijde dopis poslaný obyčejně ze Skotska k nám do ČR? Byl poslán údajně minulé pondělí, mě je nějaké divné, že tady ještě není