Co jste dělaly před mateřskou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8569
25.11.11 21:18

Učitelka na základní škole (1.stupeň) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
25.11.11 21:23

zástupkyně vedoucí v pekárně -kaufland :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moc mi holky kolegynky chybí :,( :,( :,( :,( byly jsme sehraný tým :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.11.11 21:48

Do 39 tt jsem studovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
25.11.11 22:19

pracovala jsem jako referent propagace v kulturním zařízení…tzn. starat se o propagaci kapel, divadel, plesy a různé akce plakáty, noviny atd..
práce mě bávila a ráda se vrátím chybí mi kolektiv jsme dobrá parta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
25.11.11 22:21

Obsluha zauhlování na elektrárně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 22:25

já ještě na mateřský nejsem, ale už jsem od 15 tt doma. Jinak jsem pracovala na centrále banky pro bankéře co měli na starost komerční klienty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
25.11.11 22:43

prodávala v cukrárně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
26.11.11 00:56

Sedm let operatorka taxisluzby (strasne me to bavilo) a potom tri roky au-pair v Anglii (tez bavilo) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
26.11.11 01:11

Ahoj
Já pracovala jako dětská zdrav.sestra na nedonošenecké JIP.U prvních dvou těhu jsem pracovala do 34tt.
Práci mám ráda,budu se vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
26.11.11 05:40

ja byla grafička v časopise a retušovala jsem „celebritám“ vrásky, beďary a špeky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
26.11.11 06:33

já jsem deset let dělala na městském úřadě, taková ta „maruška pro všechno“, ověřování, písemná i datová korespondence, archivnictví, podatelna a třeba i vydávání rybářských lístků :mrgreen:
né že by mě to nějak hyper bavilo, ale pohodová práce v kanclíku, pevná pracovní doba, určitá „jistota“, že mě nikdo jen tak nevyhodí, pokud budu třeba častěji marodit nebo půjdu na mateřskou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
26.11.11 13:18
lucienne píše:
ja byla grafička v časopise a retušovala jsem „celebritám“ vrásky, beďary a špeky :lol:
:mrgreen: :potlesk: To znám,občas pro nějaký „celebrity“ pracuju,tak vím jak to chodí.Vidím jak vypadají doopravdy,kolikrát mají celulitidu,ale při focení do časopisu se to pak vyretušuje. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
26.11.11 13:27
mahdalka píše:
lucienne píše:
ja byla grafička v časopise a retušovala jsem „celebritám“ vrásky, beďary a špeky :lol:
:mrgreen: :potlesk: To znám,občas pro nějaký „celebrity“ pracuju,tak vím jak to chodí.Vidím jak vypadají doopravdy,kolikrát mají celulitidu,ale při focení do časopisu se to pak vyretušuje. :lol:

No jo vidis. :mrgreen: docela je mi lito holek co nevědí jak vypadají doopravdy a pak maji komplexy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
26.11.11 14:05

No přesně.Nechaj se vyfotit pár dní po porodu a vypadaj tak dokonale,jako by nikdy nerodili.Pár celebrit znám a nenamalovaný by je ani nikdo pomalu nepoznal.Taky maj mastný vlasy,celulitidu,strie,břicho......Jen se všechny ty nedostatky pak vyretušujou.To by byla krásná každá z nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
26.11.11 14:23

Zajímavé téma:-)! Já dělala do cca půlky těhotenství od školy zdravotní sestru a dělala jsem i noční(dobrovolně :lol: ) a dokonce mě „donutili“ oddělat směnu na septice… Přesto se chci vrátit-ale mám postiženého synka takže asi jen na půl úvazku…Ale práce mě baví moc :mrgreen: Dělala jsem chvíli v kojeňáku,chvíli na traumačce a chvíli na intermed. neonatologii - vše mě bavilo,ale nakonec jsem zakotvila u Ortopedie kde jsem nejdýl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová