Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zástupkyně vedoucí v pekárně -kaufland
moc mi holky kolegynky chybí
byly jsme sehraný tým
![]()
pracovala jsem jako referent propagace v kulturním zařízení…tzn. starat se o propagaci kapel, divadel, plesy a různé akce plakáty, noviny atd..
práce mě bávila a ráda se vrátím chybí mi kolektiv jsme dobrá parta
já ještě na mateřský nejsem, ale už jsem od 15 tt doma. Jinak jsem pracovala na centrále banky pro bankéře co měli na starost komerční klienty
Sedm let operatorka taxisluzby (strasne me to bavilo) a potom tri roky au-pair v Anglii (tez bavilo) ![]()
Ahoj
Já pracovala jako dětská zdrav.sestra na nedonošenecké JIP.U prvních dvou těhu jsem pracovala do 34tt.
Práci mám ráda,budu se vracet.
ja byla grafička v časopise a retušovala jsem „celebritám“ vrásky, beďary a špeky ![]()
já jsem deset let dělala na městském úřadě, taková ta „maruška pro všechno“, ověřování, písemná i datová korespondence, archivnictví, podatelna a třeba i vydávání rybářských lístků ![]()
né že by mě to nějak hyper bavilo, ale pohodová práce v kanclíku, pevná pracovní doba, určitá „jistota“, že mě nikdo jen tak nevyhodí, pokud budu třeba častěji marodit nebo půjdu na mateřskou ![]()
lucienne píše:
ja byla grafička v časopise a retušovala jsem „celebritám“ vrásky, beďary a špeky
mahdalka píše:lucienne píše:
ja byla grafička v časopise a retušovala jsem „celebritám“ vrásky, beďary a špeky![]()
To znám,občas pro nějaký „celebrity“ pracuju,tak vím jak to chodí.Vidím jak vypadají doopravdy,kolikrát mají celulitidu,ale při focení do časopisu se to pak vyretušuje.
No jo vidis.
docela je mi lito holek co nevědí jak vypadají doopravdy a pak maji komplexy ![]()
No přesně.Nechaj se vyfotit pár dní po porodu a vypadaj tak dokonale,jako by nikdy nerodili.Pár celebrit znám a nenamalovaný by je ani nikdo pomalu nepoznal.Taky maj mastný vlasy,celulitidu,strie,břicho......Jen se všechny ty nedostatky pak vyretušujou.To by byla krásná každá z nás
Zajímavé téma:-)! Já dělala do cca půlky těhotenství od školy zdravotní sestru a dělala jsem i noční(dobrovolně
) a dokonce mě „donutili“ oddělat směnu na septice… Přesto se chci vrátit-ale mám postiženého synka takže asi jen na půl úvazku…Ale práce mě baví moc
Dělala jsem chvíli v kojeňáku,chvíli na traumačce a chvíli na intermed. neonatologii - vše mě bavilo,ale nakonec jsem zakotvila u Ortopedie kde jsem nejdýl…