Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den
,
příští týden slaví kamarádka narozeniny. Přemýšlím, co jí koupit - snad všechno má
.
Napadlo mě třeba dobré víno. Jenže nevím, jaké
. Ač mám sama víno moc ráda, tak se v něm, bohužel, moc nevyznám
. Co vím, tak kamarádka má ráda spíše kořeněnou a sytou chuť vína.
Můžete mi, prosím, poradit? Budu ráda za každou zkušenost a tip ![]()
Děkuji.
Ooooj téma pro mě jako stvořené!!!
![]()
Takže za mě: Shiraz, Gigondas pokud drazsi tak Chateu neuf de Pap ![]()
Všechny k sehnání v Makru, tescu (za lepsi ceny-mnohem, ale na zadni etikete je malym pismem pro Tesco…) ![]()
tak za mě Svatovavřinecké z Moravy, nejlépe v pozdním sběru
Taky myslím, že pokud kořeněná chuť, tak Shiraz (australský)
Dice píše:
Ooooj téma pro mě jako stvořené!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takže za mě: Shiraz, Gigondas pokud drazsi tak Chateu neuf de PapVšechny k sehnání v Makru, tescu (za lepsi ceny-mnohem, ale na zadni etikete je malym pismem pro Tesco…)
Moc děkuji za tipy ![]()
Do vinotéky se nejspíše nedostanu a do Makra mě zase nepustí s kočárem
. Takže to Tesco bude asi ideální. Jen ten popisek „pro Tesco“
. Navíc ho mám za bukem
Vím, že tam mají veliký výběr vín. Tak snad něco vyberu.. Napíšu si to, co jsi mi napsala na papírek a vyrazím ![]()
janicce píše:Dice píše:Moc děkuji za tipy
![]()
![]()
![]()
![]()
Takže za mě: Shiraz, Gigondas pokud drazsi tak Chateu neuf de PapVšechny k sehnání v Makru, tescu (za lepsi ceny-mnohem, ale na zadni etikete je malym pismem pro Tesco…)
Do vinotéky se nejspíše nedostanu a do Makra mě zase nepustí s kočárem. Takže to Tesco bude asi ideální. Jen ten popisek „pro Tesco“
. Navíc ho mám za bukem
Vím, že tam mají veliký výběr vín. Tak snad něco vyberu.. Napíšu si to, co jsi mi napsala na papírek a vyrazím
Ted jsem se divala na tom Shirazu to „tesco“ napsany neni stoji kolem 120Kč,normalne tak 400Kč, ale je to fakt jedno z nej vín co jsem pila(a troufam si tvrdit ze je z ceho vybirat
) Dobře nakup!!!!
Dice píše:janicce píše:Ted jsem se divala na tom Shirazu to „tesco“ napsany neni stoji kolem 120Kč,normalne tak 400Kč, ale je to fakt jedno z nej vín co jsem pila(a troufam si tvrdit ze je z ceho vybiratDice píše:Moc děkuji za tipy
![]()
![]()
![]()
![]()
Do vinotéky se nejspíše nedostanu a do Makra mě zase nepustí s kočárem. Takže to Tesco bude asi ideální. Jen ten popisek „pro Tesco“
. Navíc ho mám za bukem
Vím, že tam mají veliký výběr vín. Tak snad něco vyberu.. Napíšu si to, co jsi mi napsala na papírek a vyrazím
![]()
) Dobře nakup!!!!
A můžeš mi, moc prosím, napsat celý název? Nebo jestli je někde k dispozici obrázek.. abych nekoupila nějaké jiné
Děkujii ![]()
Mě strašně chutná Kagor, je to ruský víno, je sladký a jsou tam cítit švestky a trochu čokoláda, ale je v málo obchodních řetězcích, spíš jsem ho sehnala v Bille, Intersparu a nebo Globusu.
Tak to nevííím teda mám to totiž zabalený jako dárek, ale je to Shiraz 2010 je tam jen jeden, tmava flaska, je na sroubovani (tam to tak delaji)- NOvy zeland.
Nemines to je jedinej Shiraz tam ![]()
Dice píše:
Tak to nevííím teda mám to totiž zabalený jako dárek, ale je to Shiraz 2010 je tam jen jeden, tmava flaska, je na sroubovani (tam to tak delaji)- NOvy zeland.
Nemines to je jedinej Shiraz tam
Díky ![]()
Pettulle píše:
Mě strašně chutná Kagor, je to ruský víno, je sladký a jsou tam cítit švestky a trochu čokoláda, ale je v málo obchodních řetězcích, spíš jsem ho sehnala v Bille, Intersparu a nebo Globusu.
Spar a Globus mám taky blízko
. Moc děkuji za tip ![]()
Teda nechci nijak rýpat ale ruský víno bych asi jako dárek moc nedávala…nevím no…když už tak klasiku- italie, spanelsko, francie…nebo jihoamericky a australie a novy zeland…