Dobré červené víno

1430
24.11.11 16:39

Dobré červené víno

Dobrý den :mavam: ,
příští týden slaví kamarádka narozeniny. Přemýšlím, co jí koupit - snad všechno má :nevim:.
Napadlo mě třeba dobré víno. Jenže nevím, jaké :nevim: . Ač mám sama víno moc ráda, tak se v něm, bohužel, moc nevyznám :( . Co vím, tak kamarádka má ráda spíše kořeněnou a sytou chuť vína.
Můžete mi, prosím, poradit? Budu ráda za každou zkušenost a tip :kytka:
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
24.11.11 16:50

Ooooj téma pro mě jako stvořené!!! :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance: :lol:
Takže za mě: Shiraz, Gigondas pokud drazsi tak Chateu neuf de Pap :)

Všechny k sehnání v Makru, tescu (za lepsi ceny-mnohem, ale na zadni etikete je malym pismem pro Tesco…) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
24.11.11 16:50

Nebo jakékoliv francouzské Bordeaux:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
24.11.11 16:51

Za mě Dornfelder, ale ve vinotéce určitě poradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
24.11.11 16:54

tak za mě Svatovavřinecké z Moravy, nejlépe v pozdním sběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
24.11.11 16:54

Taky myslím, že pokud kořeněná chuť, tak Shiraz (australský)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
24.11.11 16:57
Dice píše:
Ooooj téma pro mě jako stvořené!!! :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance: :lol:
Takže za mě: Shiraz, Gigondas pokud drazsi tak Chateu neuf de Pap :)Všechny k sehnání v Makru, tescu (za lepsi ceny-mnohem, ale na zadni etikete je malym pismem pro Tesco…) :)

Moc děkuji za tipy :kytka:
Do vinotéky se nejspíše nedostanu a do Makra mě zase nepustí s kočárem :roll: . Takže to Tesco bude asi ideální. Jen ten popisek „pro Tesco“ :roll: . Navíc ho mám za bukem :palec: Vím, že tam mají veliký výběr vín. Tak snad něco vyberu.. Napíšu si to, co jsi mi napsala na papírek a vyrazím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
24.11.11 16:58

Holky, všechno si to píšu :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
24.11.11 17:02
janicce píše:
Dice píše:
Takže za mě: Shiraz, Gigondas pokud drazsi tak Chateu neuf de Pap :)Všechny k sehnání v Makru, tescu (za lepsi ceny-mnohem, ale na zadni etikete je malym pismem pro Tesco…) :)
Do vinotéky se nejspíše nedostanu a do Makra mě zase nepustí s kočárem :roll: . Takže to Tesco bude asi ideální. Jen ten popisek „pro Tesco“ :roll: . Navíc ho mám za bukem :palec: Vím, že tam mají veliký výběr vín. Tak snad něco vyberu.. Napíšu si to, co jsi mi napsala na papírek a vyrazím :pankac:

Ted jsem se divala na tom Shirazu to „tesco“ napsany neni stoji kolem 120Kč,normalne tak 400Kč, ale je to fakt jedno z nej vín co jsem pila(a troufam si tvrdit ze je z ceho vybirat :oops: :lol: ) Dobře nakup!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
24.11.11 17:20
Dice píše:
janicce píše:
Dice píše:
Do vinotéky se nejspíše nedostanu a do Makra mě zase nepustí s kočárem :roll: . Takže to Tesco bude asi ideální. Jen ten popisek „pro Tesco“ :roll: . Navíc ho mám za bukem :palec: Vím, že tam mají veliký výběr vín. Tak snad něco vyberu.. Napíšu si to, co jsi mi napsala na papírek a vyrazím :pankac:
Ted jsem se divala na tom Shirazu to „tesco“ napsany neni stoji kolem 120Kč,normalne tak 400Kč, ale je to fakt jedno z nej vín co jsem pila(a troufam si tvrdit ze je z ceho vybirat :oops: :lol: ) Dobře nakup!!!!

A můžeš mi, moc prosím, napsat celý název? Nebo jestli je někde k dispozici obrázek.. abych nekoupila nějaké jiné :zed: Děkujii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
24.11.11 17:23

Mě strašně chutná Kagor, je to ruský víno, je sladký a jsou tam cítit švestky a trochu čokoláda, ale je v málo obchodních řetězcích, spíš jsem ho sehnala v Bille, Intersparu a nebo Globusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
24.11.11 17:26

Tak to nevííím teda mám to totiž zabalený jako dárek, ale je to Shiraz 2010 je tam jen jeden, tmava flaska, je na sroubovani (tam to tak delaji)- NOvy zeland.
Nemines to je jedinej Shiraz tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
24.11.11 17:31
Dice píše:
Tak to nevííím teda mám to totiž zabalený jako dárek, ale je to Shiraz 2010 je tam jen jeden, tmava flaska, je na sroubovani (tam to tak delaji)- NOvy zeland.
Nemines to je jedinej Shiraz tam :)

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
24.11.11 17:31
Pettulle píše:
Mě strašně chutná Kagor, je to ruský víno, je sladký a jsou tam cítit švestky a trochu čokoláda, ale je v málo obchodních řetězcích, spíš jsem ho sehnala v Bille, Intersparu a nebo Globusu.

Spar a Globus mám taky blízko :dance: . Moc děkuji za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
24.11.11 17:39

Teda nechci nijak rýpat ale ruský víno bych asi jako dárek moc nedávala…nevím no…když už tak klasiku- italie, spanelsko, francie…nebo jihoamericky a australie a novy zeland…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová