Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co něco využitelného k erotické masáži? Třeba udělat sadu i s nějakým olejem a přidat k tomu pár pěkných trenýrek? Tedy pokud by to bylo dostatečně erotické, nevím, kam až chceš zajít ![]()
Dámy (a pánové), vždy mě hrozně baví, když partnerka přijde do ložnice v prádle, a já si ji mohu,,robzalit."
Jenže co já mohu udělat pro ní? Je nějaké vkusné sexy oblečení pro muže, nebo, pokud odmyslíme adamky či mužská tanga (ani jedno fakt nosit netoužím) je opravdu maxime kvlitní trenýrky nebo hezké pyžamo?
Děkuji za rady.
@Premek_Orac když je nad trenyrkami krasne vyrysovane bříško, tak to bohatě stačí
když ne, tak radši to pyzamo a třeba čerstvě udělané martini ![]()
@Premek_Orac No hlavně si nekupuj žádné vánoční trencle s rolničkama apod. Si říkám, kdo si to na sebe může vůbec dát…
![]()
@Black Cat píše:
@julietteenéééé
To byl samozřejmě vtip
prostě mě to hned napadlo
Ale je fakt, že bych partnera asi „rozbalila“ hodně rychle, radši
![]()
@Black Cat Ne to fakt ne. Ani trenky co vypadají jako sloní hlava ne… Dovedu si představit, že kdyby partnerka zvedla peřinu a já na ní rolničkama zacinkal, bylo po akci
.
@juliettee Nééééé, tím mě opravdu neinspiruješ ![]()
Každému chlapovi se líbí něco jiného. Jednou přišla manželka v sexy červeném spodním prádle a myslela si, jakou mi udělá radost. No, mě omývaly všichni svatí - nechtěl jsem jí kazit radost, tak jsem se hodně přemohl. Ale že by přišla v těch černých jednodílných plavkách co má ve skříni, to ne… ![]()
@mdvorak Jo, to souhlas. Ženské mají možností… A třeba takové sportovní podprsenka a šortkové kalhotky jsou kolikrát víc sexy, než nějaké krajkované košilky.
Co jako hračku koupit nějaký fleshlight? Ale s výhradou, že to bude na něm používat jen zakladatelka
Myslím, že se zlobit nebude ![]()
Pěknou sobotu,
chci něco, aby v tom vypadal dobře, eventualne hračku, ale kterou při našem sexu využije on
ráda bych příteli dala nějaké sexy prádlo nebo erotickou hračku, jenže ne nijak vulgární, takže ne zařízlá tanga atd
poradíte?