Čim melete mák?

Anonymni
6.12.08 18:14

Čim melete mák?

Ahojky,
potřebovala bych poradit čím melete mák (ne ruční mlýnek) četla jsem že se dá použít mlýnek na kafe ale nevím jaký. Nemáte někdo zkušenost? Vím, že se dá koupit mletý mák, ale mi si ho sami pěstujeme a nebaví mě ho mlýt ručně. Díky Hanka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24016
6.12.08 18:22

Ahoj, já používám PROCESOR, patří k výrobku MIXSY od zepteru. Melu jím i kafe, ořechy, cukr… Pořizovací cena vyšší, ale vyplatí se. Je to totiž součástí tyčového mixéru.
Koukni na: http://www.zepter-homeart.com/cs_CZ/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.12.08 19:10

mák

Mák melu mlýnkem na mák :-)

• Citovat
  • Upravit
10054
6.12.08 19:31

Mleli jsme v elektrickém mlýnku na kafe, tehdy se to vozilo tuším z Ruska? :wink: Bylo to super i na ořechy, vešlo se tam toho tak max. 20 dkg a umlelo to úplně suprově.
Zkoušela jsem najít něco na netu, ale tenhle typ už se asi nikde nevyrábí. Bylo to takové oranžové cosi s umělohmotnou nádobkou.
Tak alespoň tohle: http://www.alevnejsi.cz/…-p-1904.html
Myslím, že by to mělo fungovat na stejném principu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.12.08 20:03

U maminky na staré elektrické Etě. Takové té šedé velké obludě z dob naše dětství :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.12.08 20:18

kamiš: to sice vypada dobře, jenže ja jsem před dvěma lety koupila robot a mlynek na maso takže teď bych to spiše chtela jen na ten mak funkci.
potapka no neco takoveho jsem si prestavovala ale nevim jestli to nebude ten mak ucpavat, preci jen je dost mastny :-(
LESINA no moje sestra ho ma taky jen mleti maku ale ten uz asi nesezenu :-):-)

• Citovat
  • Upravit
7366
6.12.08 20:18

Já mám nějaký moulinex robot, a ten má i minimlýnek na mák, cukr (třeba s vanilkovým luskem melu), a tak.

ALe to ti moc nepomůže, asi hledáš něco jiného, než robota, který mimo jiné umí i mák, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.12.08 23:33

Eta stále dělá kuchyňské roboty včetně mlýnku na mák :wink: . J*

• Citovat
  • Upravit
980
7.12.08 11:28

mák

Eta to sice dělá, ale byla jsem dost zklamaná přístupem - chtěla jsem si k jejich robotu něco doobjednat a byl to problém a prostě jsem to samostatně nekoupila. :-(
Takže mám taky mlýnek na mák, koupený v bazaru za 100 :-) a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.08 16:25

Protoze nechci kupovat robot tak asi risknu ten mlynek na kafe snad to bude fungovat. Diky H

• Citovat
  • Upravit
1837
7.12.08 19:19

mlýnkem na mák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.08 19:46

Kdysi byl v kurzu vtip, že mlýnek na mák neexistuje, že mletím by se vylisoval olej-pěkná blbost co? :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max