Čím nahradit kojení?

291
3.1.13 20:01

Čim nahradit kojeni?

Dcera ma 20 mesicu, dnes jsme kojily jen rano, zitra bud uz vubec a nebo jen rano, uvidim, jak to pujde.Ale mam dotaz, jestli je potreba nahradit ji necim to kojeni? Sni denne 1-2jogurty, jinak nic mlecneho, mozna trochu tvarohoveho syru. Zkusit ji dat do flasky s dudlikem? Nikdy ji nemela.Tak nevim, jestli vubec bude chtit. Zkousela jsem driv nejake ochucene mlicko a to vubec nepila.Tak vubec nevim ani co koupit.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
3.1.13 20:09

Já myslím, že minimálně do dvou let má to dítko mít půl litru mléka denně bez ohledu na to, zda má jogurty apod. Přečce jen ten růst je ještě pořád velmi rychlý a tak je těch bílkovin třeba opravdu hodně. V roce jsem kojení ukončila a nasadila čerstvé kravské mléko (kupuji povětšinou v automatu a doma pasteruji)a malý ho pije dodnes ráno čtvrt litru, večer čtvrt litru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
3.1.13 20:21

@TalinkaR Já kupovala Sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
3.1.13 20:47

Mně se dcera neplánovaně odstavila v 15-ti měsících neb jsem měla zdravotní problémy a MM nebylo. Zkusila jsem si 5 druhů UM a nic takže jsme přešli na kravské. Buď z automatu nebo čerstvé z obchodu, v žádném případě krabicák pila ho z lahve s brčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
3.1.13 21:04

Tak zkusim kravske, to si dala obcas i se mnou z hrnicku. Jinak kase uz moc nechce. Nechci koupit cele baleni na vyzkouseni a zjistit, ze to byly vyhozene penize.Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
4.1.13 21:18

Ahoj, zkusila bych Nutrilon a asi do hrnečku. Já jsem obě děti odstavila okolo roku, tak jsem šla na lahev s dudlíkem a během týdne se chytly a Nutrilon pily do 3let a skvěle nám seděl. Mléko je pro malé dítě velmi důležité a mělo by vypít 0,5litru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
5.1.13 12:38

V patek jsme byly u dr.,rikala, ze 2jogurty denne staci na pokryti mlecne davky. Jinak jsem zacala davat male kravske mleko podle Mafiny5 a Natalce to chutna, rano vypila tak 150ml z normalni uciciho hrnku.Tak asi nebudu zkouset jina mlicka, doposud jsme byly totiz bez uspechu.Diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová