Čím nahradit maso?

26093
13.4.11 14:07

Čím nahradit maso?

Zdravím všechny :-) Malej už nějakou dobu nechce jíst maso, namletý, který nemůže vyďoubat z omáčky ještě sní, ale jakmile je na kostičky, tak to hned plive a prostě nechce… :-( Nechce se mi ho do massa nějak zvlášť nutit, nemáte nějakej tip, jak ho naučit zase maso jíst (dřív mu to problémy nedělalo) nebo čím maso nahradit, aby mu něco nechybělo, jednou týdně se snažím, aby bylo něco z mletýho masa, co zbaští a taky mu dávám vajíčka, ale nevim, jestli to není málo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3542
13.4.11 14:12

pokud nejí maso, dej luštěniny… sojové výrobky by asi moc neměl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
13.4.11 14:15

a co kupovat na nějakou překlenovací dobu samostatné maso ve skleničce od Hipp a zamíchat mu to do toho jídla. Je to úplně na kaši, takže všechny živiny by z masa měl a ani by to nepoznal. Za čas ho to třeba přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
13.4.11 14:22

Marti no vidíš to je nápad..- :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
13.4.11 14:34
MMartina1 píše:
a co kupovat na nějakou překlenovací dobu samostatné maso ve skleničce od Hipp a zamíchat mu to do toho jídla. Je to úplně na kaši, takže všechny živiny by z masa měl a ani by to nepoznal. Za čas ho to třeba přejde.

to mě nenapadlo, díky za typ… On jí už většinu věcí s náma (doma v podstatě nesolíme), takže mě tohle řešení vůbec nenapadlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
13.4.11 14:37

ten můj zase trvá jenom na skleničkách :lol: ,takže jsem ráda, že jsem mohla přispět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
13.4.11 14:40
MMartina1 píše:
ten můj zase trvá jenom na skleničkách :lol: ,takže jsem ráda, že jsem mohla přispět :mavam:

On jinak sní všechno, zeleninu a ovoce miluje… Jen s tím masem zlobí, solit mu to se mi ještě nechce… Tak uvidíme co a jak … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
13.4.11 15:28

Nám doktorka doporučila sojové mléko, když syn nechtěl maso :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.4.11 15:47

já maso dětem mixuji, občas taky protestují, takže ten flák, co bych jim jinak nakrájela, rozemelu napadrť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.4.11 16:03

taky máme u nás bojkot masa… už víc jak 1/2 roku.. :( předtím se masem cpal.. co vím, jak je to celkem běžné..

dávám mleté a bohužel řízek (což je jediná podoba normálního masa, které sní.. :() a ještě někdy (ne vždy) pomůže zakamuflovat maso třeba do polívky, když ho úplně uvařím, že se rozpadá na vlákna, tak to sní, ty vlákýnka.. :roll:
hlavně jsem začla dávat zase sunar :roll: abych dohnala co nesní v mase :(

moc radu nemám, páč luštěnin může sníst pouze omezené množství a vejce sní jen zakamuflované v polívce.. jediné, co přijímá s láskou je čočka 8-o
učím ho to už dlouho a nic.. chce to vydržet, ono zase maso objeví 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
13.4.11 16:20
Nataša píše:
taky máme u nás bojkot masa… už víc jak 1/2 roku.. :( předtím se masem cpal.. co vím, jak je to celkem běžné..

dávám mleté a bohužel řízek (což je jediná podoba normálního masa, které sní.. :() a ještě někdy (ne vždy) pomůže zakamuflovat maso třeba do polívky, když ho úplně uvařím, že se rozpadá na vlákna, tak to sní, ty vlákýnka.. :roll:
hlavně jsem začla dávat zase sunar :roll: abych dohnala co nesní v mase :(

moc radu nemám, páč luštěnin může sníst pouze omezené množství a vejce sní jen zakamuflované v polívce.. jediné, co přijímá s láskou je čočka 8-o
učím ho to už dlouho a nic.. chce to vydržet, ono zase maso objeví 8-)

U nás naštěstí vajíčka má rád (zatím…), ale nechce je jíst na kostičky, musí je mít na čtvrtky :mrgreen: Aby mohl hlodat, ale to maso je prostě problém no… Já donedávna kojila, ale zkusím to maso od hippu nebo teda mixovat úplně ja kaši… Achjo a to jsem si říkala, že je super, že jsme se mixování zbavili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaca007
13.4.11 16:20

kate- jestli ji vajicka, tak si s tim vubec nelam hlavu, to mu urcite nic nechybi :wink:

• Citovat
  • Upravit
43035
13.4.11 20:49

jestli může, tak mléčné výrobky a vejce, jinak luštěniny. Hrášek má stejně bílkovin, jako maso, ale nejsou to ty plnohodnotné živočišné - těch zase není třeba tolik.
a samozřejmě maso pašovat do jídla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
13.4.11 21:05

Holky jinak baští všechno, jen s tím masem prostě stávkuje :roll: tak začnem víc luštěninovat a pomalu pašovat čím dál větší kousky masa do jídla :-)

Prcek nevypadá, že by mu něco scházelo, jen mi vrtá v hlavě, že toho sní docela málo, tak aby se to pak neprojevilo někde jinde no… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí