Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky holky,
potřebuju rychlou odpověď, teda nespěchá to, ale v Tesku zavírají v 18h dneska tady u nás ![]()
No zkrátka chci udělat bublaninu, mám všechny suroviny až na mléko, které bych musela dojít koupit, ale jelikož jsem líná se v 9.měsíci oblíkat a obouvat, natož někam chodit, tak se ptám jestli jde hrníček mlíka něčím nahradit… mám tu třeba šlehačku
![]()
Nebo je tam to mlíko fakt nutný a já opravdu musím do krámu…?
![]()
Díky za odpověď ![]()
P.S. Dneska chci péct bublaninu po druhé v životě, jsem začátečnice, takže uvítám i nějaké tipy ![]()
Monny89 píše:
katko, tos mi pomohla…
takže voda nebo šlehačka??![]()
Šlehačku naředit vodou.
Já bych tu šlehačku vodou ani neředila, nalila bych ji tam rovnou, možná to bude ještě lepší než z mlíka. ![]()
eManzelkaAmama píše:Monny89 píše:Šlehačku naředit vodou.
katko, tos mi pomohla…
takže voda nebo šlehačka??![]()
presne.Nared tu slehacku vodou.
aha, už jsem to pochopila… ![]()
Tak díky holky, pak písnu jak to dopadlo
![]()
jojo,jak pisou holky naredit s vodou a nebo neredit,ale odebrat vetsi cast tuku,at neni testo tezke…
jinak ze slehacky se dela moc dobra babovka,nekdo to zakladni testo pouziva na zpusob ala bublaniny
Monny, já péct vůbec neumím, jediné těsto, co NIKDY nezkazím, je piškot - v poměru 1 vejce:1 lžíce polohr. mouky:1 lžíce cukru krupice. Dělám z toho všechno - bábovku (z 5 - 6 vajec), beránka, dort, bublaninu:) Je to dobrý, lehký piškot - a mléko tam nepotřebuju:)
Kdyby nebyla ani šlehačka, tak stačí i ta voda
Samo, že se šlehačkou je to lepší ![]()
jojo, díky moc holky…
Až mi rozmrzne rybíz, tak se na to vrhnu ![]()