Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@nozu Ano zkousela, synovi bude 8mesicu, uz v kuse nekolik mesicu mu rostou zoubky - ted mu nekde roste sedmej, hodne trpi, slinta, odmita lezet na zadech, neexistuje aby usnul bez pohybu. Z kocarku mi uz vyrusta
@ocean.mama píše:
@nozu Ano zkousela, synovi bude 8mesicu, uz v kuse nekolik mesicu mu rostou zoubky - ted mu nekde roste sedmej, hodne trpi, slinta, odmita lezet na zadech, neexistuje aby usnul bez pohybu. Z kocarku mi uz vyrusta
Tak sportak uplne do lehu. Pokud rostou zuby, tak bych byla rada ze usne a neresila bych zmeny. Jedine mozna nejake nositko ![]()
Zkus šátek. Uvazes na sebe a můžeš něco dělat, volne ruce a mimčo je zároveň u tebe, spokojené a houpes ho už tím, že se ty sama pohybuješ.
Já uspávala v kočárku do dvou let. Dcerka bez něj v poledne neusnula. Měla jsem roan maritu. Je houpací a má velkej sporťák do lehu.
@Janli tak jsem koukla, to se ti tam dcerka vesla do dvou let?
mame podobny a uz mu zacina byt kratky, tak mam asi obrika
Na gymnastickym mici, dite obkrocmo tvari v tvar..a, pohupovat
@ocean.mama píše:
@P4ja Me jsou zmeny sumak, jen uz mi z nej vyrusta
A co máš? Kamarádka má EW a syn je fakt dlouhej a ve sporťáku uspává v pohodě.
@ocean.mama píše:
@Janli Kouknu se na ten typ kocarku diky
Taky jsem měla megadítě, v hluboké korbě byla sotva půl roku, ale ve sporťáku ležela v pohodě minimálně do roku a půl a pak se naučila usínat se skrčenýma nohama.
@P4ja mame tenhle, jeste jsem z nej neudelala sportak. Rekla bych ze korbicka bude tak normalni. Zazracne premenim ve sportak a uvidim.
@ocean.mama píše:
@P4ja mame tenhle, jeste jsem z nej neudelala sportak. Rekla bych ze korbicka bude tak normalni. Zazracne premenim ve sportak a uvidim.
Tak to nvm, ale vypada to male. My mame asi 86 cm korbicku vnitrni rozmer a delsi jsem nesehnala. Nicmene sportak by mel vydrzet.