Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Moje 2, 5 letá dcera si chce, stejně jako já, namazt obličej. Čím ji v létě namazat? Je něco jiného než na opalování? Přece jen není každý den +30°C a nesvítí slunce. Děkuju.
Bambucké máslo. Smíchat s nějakým olejem (mandlový, slunečnicový).
Jinak asi jakýkoli tělové mléko pro mimina. Ale ona asi bude vyžadovat balení v krabičce jako máma ![]()
A čím ji ten obličej normálně mažeš? třeba po koupání… použila bych to stejné… pokud nemažeš, tak můžeš zkusit třeba od weleda měsíčkový krém pro mimina, hezky voní a je moc příjemný na kůži. ![]()
Ochranný krém na obličej od Sebamedu, nebo krém na obličej a tělo od Hippu.
Sebamedem mažu kluka 2× denně po mytí.
Leniens mast míchaná v lékárně, u nás 50g za cca 60kč, je mastnější a vydrží dlouho…
![]()
Není to na léto zbytečně mastné? já jsem to dávalo malé když mrzlo, jako ochranný krém ![]()
No možná máš pravdu, takto jsem nad tím, pravda, nepřemýšlela, nenapadlo mě to
, ale mažu ho teď slabou vrstvou a dobrý
Já na ní celkově nedám nějak dopustit, protože nám perfektně pomohla i při ekzému ![]()
já měla výbornou zkušenost s ambidermanem (taky mast udělaná z lékárny), po porodu jsem si nemohla dát na obličej skoro nic a tohle bylo fajn. Je to obyčený masťový základ a není to taková mastnota jako leniens, tak tomůžeš zkusit na léto
ale kdyžtak se radši zeptej se jestli to je i pro děti, což by asi mělo být…
Nebo jakykoliv detsky krem, prodavaji se i na oblicej specialni, staci zajit do detskeho obchodu. ![]()