Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Poradíte mi někdo nějakou opravdu kvalitní kosmetiku pro citlivou pleť??
Skoro nic na obličeji nesnesu
I když si obličej opláchnu vodou, mám pocit, že mě stahuje. Vyzkoušela jsem vše možné!! Avon, oriflame, astrid, dokonce kozí kosmetiku- vše ale letělo do koše!! Jediné, co na obličeji snasu je bílá nivea. Mám po ní ovšem pleť takovou nijakou… Láká mě vyzkoušet vichy normaderm
@Janča1212
ahoj, mám taky citlivou pokožku a snesu jen niveu nebo weledu (ale to je průvan v peněžence) ![]()
Ahoj, myslela jsem si ze Vichy bude neco extra, ale zklamalo me hodne. Jelikoz uz je mi tricet, rekla jsem si ze uz je na case zkusit nejakou tu lepsi kosmetiku. Mela jsem vzdycky problem s jakoukoliv kosmetikou a doma jsem mela kremy, ktery jsem nikdy nedodelala do konce. Rozhodla jsem se vyzkouset Clinique a byla jsem nadsena. Dnes uz vim, ze po nem mi nenaskacou do druhyho dne pupinky. Mam suchou plet a tahle kosmetika mi opravdu vyhovuje. Musim teda podotknout ze neni z nejlevnejsich, ale u me vyhrala a ta investice se vyplati.
http://www.europarfemy.cz/…e-kosmetika/
Já mám pleť takovou lehce citlivější, ale nesnesu cokoliv od Nivei
- udělá se mi něco jako exém a dlouho se toho pak zbavuju, nedá se to ani zamaskovat mejkapem. Nejlíp mi dělá čistý Panthenol místo krému a kosmetika Vichy - je sice drahá, ale dělá mi asi tak nejlepší pleť.
Příspěvek upraven 12.06.12 v 14:05
Zajdi si do lékárny a popros je tam o vzorek toho Normadermu a jiných krémů.
Těžko ti asi někdo poradí, naše kůže to není
Taky jsem dlouho měla problémy a byla po všem osypaná. Nakonec jsem skončila u kosmetiky Clinique a jsem spokojená. Ale kamarádka ji zase vůbec používat nemůže, takže jak píšu - každá pleť potřebuje něco jinýho a je třeba to vyzkoušet. Od spousty výrobců seženeš vzorečky a není třeba vyhazovat peníze rovnou za plné balení, když nevíš, jestli ti bude vyhovovat ![]()
Na obdobný problém s pletí používám řadu Toleriane od La Roche-Posay. Normaderm od Vichy mi nevyhovoval.
Ahoj já mám taky strašně citlivou pleť, opravdu po všem vyrážka až jsem skončila jednou na kožní klinice v HK na antibiotikách a konečně jsem to vychytala…v zimě používám červený Garnier, a teď na léto jsem si koupila na zkoušku Nivea soft (není moc mastná) a zatím dobrý…
Vichy je prý pěkná sra*ka a v americe se prodává jako běžná levná kosmetika normálně v drogérce…to je nás tady natahují. Takže do ni bych nešla.
TAké mám velmi citlivou pleť.
Nesnesu Dermacol, Niveu, Astrid,Garnier, Avon a Oriflame - ty mají krémy tak akorát na vypěstování vyrážek a ekzémů.
A nedávno jsem objevila řadu ALVERDE z DM drogerie a jsem velmi mile překvapena
Já jsem měla neskutečně přecitlivělou pleť první půlku těhotenství a zoufale hledala cokoli.. z několika krémů mi pasoval až Ultra Sensitive od Alverde (DMko). A pak mě tak ještě napadá kosmetika z mrtvého moře.
Kawar je výborná značka. Máti má s pletí problémy celoživotně a na to ještě lupenku a pasovala jí vždycky jen tahle kosmetika.
Ahoj, mám to samé, pleť mi okamžitě zarudne, „stáhne se“, t=měř žádnou kosmetiku nesnesu… od té doby, co používám Vichy Normaderm (z lékárny) - čistící gel + denní krém, mám pleť krásnou
používám 3×denně - ráno, když přijdu domů z práce a večer…
@GILOTEK píše:
TAké mám velmi citlivou pleť.
Nesnesu Dermacol, Niveu, Astrid, Garnier, Avon a Oriflame - ty mají krémy tak akorát na vypěstování vyrážek a ekzémů.
Tak pod tohle se můžu podepsat.
A překvapuje mě, kolik ženský s opravdu citlivou pletí (fakt jí mají citlivou, není to jen jejich tvrzení) snáší Niveu
, když mě s relativně normální pletí dělá takové problémy.
Tak je pravda ze ten Kawar je super, mela jsem lupenku a dnes uz ji nemam, Byla to jedina vec ktera mi pomohla.
Pouzivam kosmetiku Clinique a jsem s ni maximalne spokojena..
http://www.clinique.cz/?…|403|
Sice je trosku drazsi,ale je kvalitni a vydrzi.. ![]()
Mně pomohla Neutrogena, dobře jsem snášela Clinique a teď nedám dopustit na Mary Kay. Není to sice cenově jako Nivea, ale od té doby, co ji používám si nemůžu stěžovat.
A ještě mi hodně pomohl hydratační krém pro citlivou pleť Cetaphil