Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravým opět
Posledně jsem dětem koupila dětský olejíček Pro dobré spaní( ten fialový) od značky Johnson. Používám ho i já, ale pouze na obličej a dekolt( mimochodem je výtečný
). A nyní budu kupovat nový, tak jsem se chtěla zeptat, zda-li mám koupit ten stejný jako minule nebo jiný od této značky..?? Vždy jsem si chtěla koupit jiný než ten fialový Pro dobré spaní, ale nikdy jsem nedokázala znovu a znovu odolat jeho krásné a uklidňující vůni..
Děkuji všem předem… ![]()
Máte zkušenost s Johnson's Baby Dětský olej s aloe vera?
Přidejte zkušenost s Johnson's Baby Dě...tak nevim jestli tohle neni reklama ale znacka Johnson je poradnej sunt. Ja jednou natrela mou dcerku a byla z neho uplne vyhazena. Dostala jsem to jako darek ale i tak to okamzite letelo do kose a uz to doma nechci videt. ![]()
@janka174 mám úplně stejnou zkušnost. Olejíček jsem koupila na novorozence a po několika použitích letěl do koše. Mimčo se loupalo ještě víc ![]()
Pááni.. No, já o tom sice četla, ale je pravda že dětské šampony od této značky a ostatní výrobky mým dětem nevyhovují, ale tyto olejíčky ano…
kvůli tomuhle olejíčku jsme skončily na JIpce s brutální vyrážkou a alergií, tamní primář mi řekl že to není poprvé co vidí takovouhle vyrážku s vysokými teplotami kvůli kosmetice Johnsons baby.. prý je to to nejhorší čím můžu dítě mazat a koupat v něm…můj pediatr mi to následně potvrdil ![]()
edit dodávám že můlj syn není jinak alergický na nic a snese praktickjy cokoliv.. ![]()
Příspěvek upraven 11.06.12 v 17:05
Tyjoo…jen tak jsem koukla do téhle diskuse a co nečtu. To je opravdu hrůza. Já používám Johnsons na mytí při koupání 2krát týdně. Zatím žádné problémy, ale když to čtu, tak mám sto chutí ho taky vyhodit.
@Gabrielaaa píše:
kvůli tomuhle olejíčku jsme skončily na JIpce s brutální vyrážkou a alergií, tamní primář mi řekl že to není poprvé co vidí takovouhle vyrážku s vysokými teplotami kvůli kosmetice Johnsons baby.. prý je to to nejhorší čím můžu dítě mazat a koupat v něm…můj pediatr mi to následně potvrdil![]()
edit dodávám že můlj syn není jinak alergický na nic a snese praktickjy cokoliv..
Příspěvek upraven 11.06.12 v 17:05
Tak to je teda mazec
. Me stacilo jednou namazac a mala byla pak 3 dni vyhazena. Jesteze nic vic.
Já jsem tímhle olejíčkem malou nikdy nemazala, občas ten růžový používám na sebe a dobré
Ja ho obcas vzala ci dostala,voni hezky,ale odvarena z neho nejsem,ani z jinych produktu teto znacky.ted mam doma i ten zelenej a smrdi desne.kupuji od hippa ten miluji!!!a obcas zklouznu do detskych let a koupim aviril, hlavne babicky by po nem vnucky zbastily:-).
jo já sem z toho byla taky hotová.. ono čím víc to voní tím hůř že joi co si budeme povídat, ty od Hippu taky voní ale po přečtení složení hippáckýho a johnsons byste se možná divily… hipp a nivea nepoužívají parabeny, Johnsons je používá stejně jako jsou v Rybilce, a oleji Batole od Astridu.. sice se děti poo parabenech neosypají ale dlouhodobě poškozují jejich zudraví, jsou karcinogení stejkně jako ostatní ropné produkty třebna minerální olej, sice to zní neškodně ale je to ropný olej..
![]()
ei: zapomněla jsem na kosmetiku babylove, ta taky neobsahuje žádné ropné produkty a navíc je levná.. ![]()
Jestli vám vyhovuje, pak ho kup klidně znova. Jde o to, co vyhovuje tvému mimču - ne těm cizím. ![]()
My občas měli toto mléko http://www.apatykarka.cz/…othing-250ml a bylo to v pohodě i nám vyhovovalo .
@rejžička jj přesně každému vyhovuje něco jiného, ale já nerada zatěžuju dítě parabeny a jinými hnusy zbytečně.. ale to je každého věc..