Johnson´s dětský olej

Máte zkušenost s Johnson's Baby Dětský olej s aloe vera?

Přidejte zkušenost s Johnson's Baby Dě...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
11.6.12 20:47

Tak to teda doslova koukám.. My jsme totiž dříve měli ten olejíček Hipp a ten nám nevyhovuje dodnes.. S olejíčkem Johnson´s jsme nikdy problémy neměli, ani má neteř které je 8 let a užívá ho vlastně od narození.. :nevim: Ještě to prozkoumám a rozhodnu se co a jak.. Mockrát Vám děkuji za upozornění( sice jsem četla že tato značka nevyhovuje, ale že až tak moc to mně tedy nenapadlo a měli by tedy své produkty stáhnout z prodeje). Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
11.6.12 20:49
@Mlejnice píše:
Tyjoo…jen tak jsem koukla do téhle diskuse a co nečtu. To je opravdu hrůza. Já používám Johnsons na mytí při koupání 2krát týdně. Zatím žádné problémy, ale když to čtu, tak mám sto chutí ho taky vyhodit.

přesně tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.6.12 21:47
@Samantha1 píše:
přesně tak!

Pocky,pokud vyhovuje tak bych to neresila asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Orosova
27.6.13 19:44

Ja mám takúto skúsenosť tiež a ak sa môžem opýtať ako ste to liečila?

• Citovat
  • Upravit
1
27.4.22 21:57

Vše od Johnson baby

Dobrý večer, předem bych chtěla vzkázat všem maminkám které tuto značku používají aby spozorněly, a podívaly se na dokument Odvrácená tvář krásy. Mezi nimi je i tato značka vhodná prý pro děti. Byla jsem šokovaná a netušila jsem co všechno tohle může způsobit… Konečně rozhodnutí je stejnak na vás, zda budete tuto značku používat nebo ne.. kamarádka mi otom psala toto…Ty články ti nic neřeknou musela bys vidět ten dokument no. Šokující je i když je přišli testovat na arzen, výsledky byli negativní, nicméně byli důkazy ze když ty výrobky byli testované mimo ty jejich laboratoře tak byli všechny zavadne, tak zjišťovali čím to je a unikli dokumenty z firmy, kde bylo o arzenu psáno, moc dobre věděli ze to obsahuje, nicméně ty testy které používali byli mikroskopy nějaké co to nedokázali najít, že ty vlakna arzenu byli tenčí několikatisicinasobne než lidsky vlas, ale v jednom vzorku jich byli miliardy. A ten jejich mikroskop to nedokazal najít takze jim to jde do karet, ale když to zkoumali vědci co maji vybaveni tak to našli ve všech těch výrobcích, a měli konečně důkaz pro ty nemocné a mrtvé, kteří onemocneli, oni věděli ze je to z arzenu, jen prvni nevěděli kde k němu přišli.
A taky ukazovali tajné testy od Johnson, jak testovali arzen. V 90letech to pichali v injekční podobě cernoskym věznum a sledovali co to udělá většina mela problémy a i přesto to dal používali do dětské kosmetiky az dodnes, protože neumí oddělit mazek od arzenu, vědci několikrát potvrdili ze to není možné a dokonce jim dali náhradu jak změnit složení ale nesouhlasili s tím. Takže to prodávaji do dnes, a teprve nedávno zakázali jejich vyrobky v USA a Kanade, jinde jsou stále povolené, protože není nikdo kdo by se tím zatezoval a jsou v tom velké prachy.
A dokonce unikli i jejich cíle pro prodej a uchovani produktu na trhu, a to rozšířit výrobu v afrických zemi, indii a jeste kdesik.. A nabízet produkty převážně cernosskym ženám a ženám s obezitou. Protože kdyby se u nich nemoc potvrdila, trvalo by než by odhalili proč a jak a hlavně obezni a černé ženy maji všeobecně v těch zemích mizernou zdravotní peci, a je velmi draha takže si to nemůže skoro nikdo dovolit. Takže je jejich cíl dale distribuovat tyhle výrobky podle tohohle plánu 😅 me to přijde úplně nemyslitelné v dnešní době.. A stejně se to děje.. / A dále bych chtěla upozornit na dětsý pudr Aviril ten obsahuje nevhovnou složku Talc… nesmí obsahovat mastek… Je to na vás jak se rozhodnete.. Ale myslím si že jste taky netušili čeho jsou lidi schopní aby zbohatli, a postupně nenápadně likvidovali populaci. Mrknětě se na první díl a třetí, sama doma mám fialovy zklidňujicí šampon, a můžu vám říct že už ho používat nebudu… O mě mi nejde.. to neřeším. Ale děti jsou na prvním místě.. :nevim: Takže jsem se dala na značku Weleda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.23 23:58

Ahoj maminky, jak asi vypadala vyrazka po tomhle olejicku a na kterych castech tela vaseho ditete se nejvice objevila? Manzel si mysli, ze jsem 3leteho syna pri koupani spalila horkou vodou, ale olej johnson's s aloe vera jsem pouzila poprve, tak ted nevim jestli to mohlo byt tim olejem. Vodou jsem dite urcite nespalila, tak nic jineho me nenapadlo, z ceho se mohl osypat krome toho olejicku. A co muzu pouzit na zmirneni vyrazky? Dekuji moc😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.1.25 17:17
@Violet92 píše: Více

Ahoj, nevíš jak se jmenuje ten dokument?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí