Čím naředit hlen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7421
30.12.12 07:59

Čím naředit hlen

Ahoj.
mám doma maroda (3 roky), zobe od pátku antibiotika, foukáme mj. Ventilin. Dneska ráno mi vykašlala pěknou hrůzu - velice hustý hlen. Čím jí ho mohu naředit, aby se jí líp vykašlával?
Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17878
30.12.12 08:13

Bronti, ahoj…
po Ventolinu poradne vyplachovat pusinu, ale to urco vis…na hleny pak Mucosolvan, Solvolan (ale tady nevim, jestli neni jen na predpis) a pak je i detska verze ACC…cokoliv na rozredeni hlenu se nema brat pozdeji nez v 5 odpol, kvuli nocnimu spani (coz taky urco vis :) )
no, a klasika, k atb nejake laktobacily…jo, a jeste bych omezila mliko a mlecne vyrobky, zbytecne to zahlenuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
30.12.12 08:24

ACC nemůže, je pak dušná…
Mám tu Hedelix, ten by mohl být taky? Teda, jeslti ho madam vezme na milost. ;)
Cibulová šťáva by asi nezabrala, co? :think:
Probiotika dáváme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
30.12.12 08:39

Hedelix by mel fungovat taky (ale u lumpu nefunguje, nevim, mozna je to tim astmatem, co maj oba)
cibulovka je prvni pomoc, pokud ji princezna je schopna pozrit, tak bych ji davala… :)

( vlhko v byte, mokre rucniky kdekoliv a tak…naparovani, horka vana, inhalace hermakoveho caje (pokud nema alergii na hermanek)

drzte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
30.12.12 08:41

Mucosolvan, ale dávat jen 4 dny. Dávkování ti reknou v lékárně. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
30.12.12 09:03

Tak to vidím dneska na koupelnový den…
Mně se do těch lektvarů (mucosolvan, hedelix) moc nechce, už takhle toho má celkem slušnej koktejl (je taky astmatik… :zed: :zed: :zed: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.12.12 09:19

Tymiánový sirup, zázvorový čaj, dětský čaj na kašel sonnentor, hodně pít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.12.12 09:19

Jo a tymiánová mast od justu na hrudník, nebo psí sádlo na hrudník, olejový zábal, prostě zahřát hrudníček, šup na to nějakou plínu, ručník, přes noc. pomáhá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
30.12.12 09:42

Potvrzuji, tymián se u nás osvědčil. Přes den namazat tymiánovou mastí, krásně hleny uvolní a pak nám před týden hodně pomohl tento tymiánový sirup:
 http://www.rodina.cz/recept1773.htm

Je to jednoduché, levné a hlavně účinné. Malý i já jsme chrchlali třetí týden a až toto zabralo během jednoho dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
30.12.12 10:13

Da se pouzit i nesolene sadlo veprove na hrudnicek a prekryt. Cibuli nadrobno s cukrem nebo medem, podavat stavu.
Na topeni mokre osusky, pokud spi v male postylce, tak i na zbrdleni kolem postylky, to mym detem hodne pomahalo. A pomaha i vnouckovi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
30.12.12 10:38

Díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
30.12.12 10:53

Holky poradili, já jen přidám hooodně pít, ať se ten hlen ředí zevnitř. Mě to pomáhá když se mi špatně vykašlává, začnu víc pít a jde to pak líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí