3měsíční miminko, neustálé koliky a pláč :(

579
29.12.12 20:25

3 měsíční miminko, neustálé koliky a pláč :(

Už jsem dost zoufalá, mám 3měsíční holčičku, od narození trpí kolikami, vyzkoušeli jsme naprosto vše, veškeré kapičky, včetně biogaia, masáže, nahřívání, klubíčkování, polohování, stravu si opravdu hlídám, ale pořád nic…má záchvaty pláče až nemůže popadnout dech, dalo by se říct, že jsem si na to už zvykla, ale tak ráda bych byla, aby se už netrápila…Nezažila jste to některá? Pomohlo něco? Prosím než začnete dávat rady, přečtěte si pořádně co vše už jsme dělali, mnohdy se mi stává, že mi lidé píšou rady, které jsme již vyzkoušeli.
Děkuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4624
29.12.12 20:29

Koupete každý den? Prohřátí bříška ve vodní lázni u našeho mrňouska zabíralo.
Pak kapičky Baby Calm.

Přeji pevné nervy a výdrž. U nás po cca 4 až 5 měsíci kolika skončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5515
29.12.12 20:29

@wesny Ahojky zažila jsem to a dá se říct že zažívám dodnes :(nepomohlo nic dělala jsem vše co píšeš malej tak pořád tlačil až si vytlačil kýlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
29.12.12 20:31

Mě u první holčičky pomohlo přejít z MM na UM. U druhého dítěte jsme problémy s bříškem neměli. A u třetí holčičky pomohlo na zácpu právě ty kapky biogaia a opět přechod z MM na UM.
A kapečky pomohly po 14 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
29.12.12 20:32

@wesny hlídáš si i mléko a mléčné výrobky? Nám jejich omezení trošku pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
29.12.12 20:34

A co třeba těsné zavinutí do slabší deky+ houpání+bílý šum+ cumlání? Třebas ji jen chybí pocit dělohy…:)
Nám pomohlo:) Taky neustále plakala, a po tomto i když se začtku zavinutí nechtěla, po 5min hned usnula:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.12.12 20:35

U nás pomohlo, když jsem přestala pít čaje s fenyklem (i kojící) a místo toho jsem ho trochu dávala mrňousovi.

• Citovat
  • Upravit
579
29.12.12 20:35

Dám si jednoho bobíka obden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
29.12.12 20:37

Fenykl jsme vypustila, když jsem ho dala jí, i heřmánek, bylo to o sto procent horší, jinak každý den vaničkujeme, kapky baby calm jsme jediné ještě nevyzkoušeli, takže za to nic nedáme, děkuji:) jediné co pomáhá je právě jí dát do toho klubka a nosit a ukolíbat jí a to pak do půl hoďky je klid, ale já už mám tak bolaví ruce a celý den to prostě nejde nosit :( šátek doma mám, ale zatím jsem ho nevyužila, neumím to vázat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
29.12.12 20:38
@lucenka píše:
U nás pomohlo, když jsem přestala pít čaje s fenyklem (i kojící) a místo toho jsem ho trochu dávala mrňousovi.

Na to ale pozor! Ptala jsem se dětské lékařky a ta mi řekla, že fenykl a anýz (především tedy fenykl) má vliv na srdeční činnost (zrychluje jej). V kapkách Baby Calm je také fenykl, ale nadávkovaný v takové míře, aby činnost srdíčka nepříznivě neovlivnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
29.12.12 20:39

Jsem i zoufalá z toho, co požiju já, protože se bojim brát i vitomíny, minerály, cokoliv, aby se jí ještě nezhoršilo a sama tím trošku trpím, někdy si říkám, že bych nejraději taky přestala kojit, ale zase by to byla taková škoda, tak krásně přibíráme a mám tolik mlíčka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
@wesny píše:
Fenykl jsme vypustila, když jsem ho dala jí, i heřmánek, bylo to o sto procent horší, jinak každý den vaničkujeme, kapky baby calm jsme jediné ještě nevyzkoušeli, takže za to nic nedáme, děkuji:) jediné co pomáhá je právě jí dát do toho klubka a nosit a ukolíbat jí a to pak do půl hoďky je klid, ale já už mám tak bolaví ruce a celý den to prostě nejde nosit :( šátek doma mám, ale zatím jsem ho nevyužila, neumím to vázat

Je fakt možné, že to prdíkama není, jen ji chybí to prostředí dělohy… (viz kniha od Harveye Karpa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
@wesny píše:
Fenykl jsme vypustila, když jsem ho dala jí, i heřmánek, bylo to o sto procent horší, jinak každý den vaničkujeme, kapky baby calm jsme jediné ještě nevyzkoušeli, takže za to nic nedáme, děkuji:) jediné co pomáhá je právě jí dát do toho klubka a nosit a ukolíbat jí a to pak do půl hoďky je klid, ale já už mám tak bolaví ruce a celý den to prostě nejde nosit :( šátek doma mám, ale zatím jsem ho nevyužila, neumím to vázat

Možná, že potřebuje i těsný pocit bezpečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
29.12.12 20:41

To ne, když jí dáme do toho klubka, tak se propíná a pak to jede ty prdíky ven a pak když jsou venku po tak těžkém výkonu, tak se tím unaví a usne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
29.12.12 20:42

Jinak přijde mi, že jí právě nosim až až u sebe, dělám to samozřejmě ráda, ale člověk taky potřebuje čas i na jiné věci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí