Předat dítě s teplotou otci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.12.12 09:13

Předat dítě s teplotou otci?

Maminky, prosím, vy co máte děti ve své péči…Předaly byste skoro dvouleté dítě otci s teplotou? Má si ji asi za dvě hodiny vyzvednout a má u něj být přes noc do zítra odpoledne..a ráno v sedm jsem ji naměřila 38,5. Teď má 37,5.Jinak jí vůbec nic není..Co myslíte? :nevim:
Anonymně radši, chodí sem z rodiny i otec dítěte..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.12.12 09:17

Tak ono záleží jak by se otec postaral…
a jak je na tom malá…jestli je v pohodě, dala bych…s tím, že by mi musel otec zavolat kdyby něco…
Přibalila sirup na teplotu pokud nemá a chtěla být hlavně informovaná přes SMS aspoň
Nám jezděj děti od ex nemocné…ale tam je to jinej případ…ona to neřeší, n ic neřekne, pošle a starejte se

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.12 09:20
@Anonymní píše:
Tak ono záleží jak by se otec postaral…
a jak je na tom malá…jestli je v pohodě, dala bych…s tím, že by mi musel otec zavolat kdyby něco…
Přibalila sirup na teplotu pokud nemá a chtěla být hlavně informovaná přes SMS aspoň
Nám jezděj děti od ex nemocné…ale tam je to jinej případ…ona to neřeší, n ic neřekne, pošle a starejte se

Přesně takhle to chci udělat, otec se postará, to nemám strach..A budeme na telefonu..Léky s sebou to je jasný a info co a jak :) Děkuju za radu :hug:

• Citovat
  • Upravit
6555
29.12.12 09:22

37,5 u dvouletého už není ani zvýšená teplota, takže ano, předala, s tím, že jakmile by cokoliv, ať volá. Teď jsou střevní chřipky, malej jí má, já sama mám zrovna angínu, u obojího byla první teplota, pak teprv jiné příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.12 09:23

Není zač…
Hlavně at je prcek brzy zdravý a nic z toho není…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.12 09:27
@xangel87 píše:
37,5 u dvouletého už není ani zvýšená teplota, takže ano, předala, s tím, že jakmile by cokoliv, ať volá. Teď jsou střevní chřipky, malej jí má, já sama mám zrovna angínu, u obojího byla první teplota, pak teprv jiné příznaky.

Má 37,5 po odečtu..Takže zvýšená asi je ne?

• Citovat
  • Upravit
3580
29.12.12 10:52

Pokud je schopnej se postarat, tak dala. Ale předem bych mu zavolala, aby věděl, třeba rovnou řekne, že se mu to nehodí, že třeba měl nějaké plány, nějakou akci s malou apod., že si třeba přehodíte víkendy. Ale rozhodně bych mu zavolala předem.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.12 11:01

Tak už má 39 st. Zůstávám s ní doma..Ty děti si to umí naplánovat :oops:

• Citovat
  • Upravit
72725
29.12.12 11:02

I když už je pozdě, tak u nás to funguje tak, že pokud dítě omarodí, nemá horečky přes 39 nebo nějaké akutní problémy, tak otci předávám. Vždy mu předem zavolám, že marodí a co to obnáší… jinak tohle je možná zvýšená, ale moc bych to neřešila, až se projeví dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
29.12.12 11:04

Když byl malý nemocný s teplotou, zavolala jsem otci, že marodí, jak je na tom, a jestli ho chce i tak. Vzal si ho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
29.12.12 11:10

Tak já bych nedala, i když to asi není nic vážného, tak už jen třeba ten převoz, přechod z tepla do zimy, nic moc. Jednou je oslabené, s náladou taky asi nebude úplně fit, může být za chvíli unavené, mrzuté, tak bych dala léky, čaj a zabavila doma v teple, pustila pohádku a zkrátka klidový režim. Stejně by s teplotou nikam s tátou jít nemohli, třeba ven atd. tak mi to přijde zbytečné. Až se uzdraví, budou z toho mít oba více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
29.12.12 12:21

Ono asi záleží jestli by se otec postaral a tak. Jaká je mezi vámi domluva…Ale já osobně bych dítě s teplotou nedala…Ono když je teplota, tak stejně nikam po prochajdách chodit nebudou a nemocné dítě chce většinou mámu… :think: :think: :think: :think: navíc tahat dítě s teplotou do auta a z auta zase ven…nevím…já bych se asi zkusila domluvit, že si ho vezme třeba příští týden až bude dítě fit :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
4885
29.12.12 12:28

Kamarádka takhle dala jednou dvouletýho chlapečka s teplotou ex, malej měl ještě plenky a dudlíka, dudlíka nechali omylem doma a nová mladá paní po víkendu poslala kámošce sms, že až bude malej příště nemocnej (zvracel chudáček, museli na pohotovost, měl 40), a´t si ho proboha nechá raději doma, že manžel si už nebude myslet, že mu ho nedává schválně :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Egonek
29.12.12 12:42
@Anonymní píše:
Maminky, prosím, vy co máte děti ve své péči…Předaly byste skoro dvouleté dítě otci s teplotou? Má si ji asi za dvě hodiny vyzvednout a má u něj být přes noc do zítra odpoledne..a ráno v sedm jsem ji naměřila 38,5. Teď má 37,5.Jinak jí vůbec nic není..Co myslíte? :nevim:
Anonymně radši, chodí sem z rodiny i otec dítěte..

On je otec a má stejná práva na dítě jako ty. Tak že pokud je nemocný musí se otec postarat stejně jako ty by ses starala

• Citovat
  • Upravit
3236
29.12.12 12:47

U nás funguje dohoda, že když je malá nemocná, tak k tatínkovi nejde.je jí 2,5 roku a hodně visí na mě. Styk soud určený nemáme - jen výživné. Je to jen na naší dohodě. Takže si ji bere skoro každý víkend bez přespání + sem tam v týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí