Čím ochránit zeď za postelí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
22.8.18 12:35

Zkusím obnovit, co se teď dává na zdi kolem postele? Aby to bylo i trochu teplé, prostě to izolovalo chlad od zdi. Dcera nám vyrostla a kapsář už prý asi nechce. Hledám, ale nic nenacházím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
22.8.18 12:47

@terinka4444 My jsme například dávali kolem postele něco na způsob prošitého rákosu. Je to 2 metry dlouhé a od podlahy metr vysoké. Kupovali jsme to myslím v OBI, jak jsou koberce, záclony atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
22.8.18 12:52

@terinka4444 Tohle je sice z materiálu jako ty dětské pěnové puzzle na zem, ale mají i dospělejší vzory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
22.8.18 12:55

já koupila dceři v pepcu deku, a má na stěně deku. deka se přepůlila a v tom ohybu koupil manžel desku(laťku nebo jak to napsat a přivrtal do zdi. Jednou za čas se sundá, deka se vypere a dáme znovu. Dcera je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
22.8.18 13:02

Příspěvek upraven 22.08.18 v 14:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
22.8.18 13:16

@terinka4444 Dědečkové a babičky dávali na zdi koberce. Asi by šlo najít nějaký smysluplný vzor třeba na lepicích kobercových kostkách, ale taky to může vypadat jako vopičárna. V hotelech to řeší čalouněnou stěnou (prostě se vezme dřevotřísková deska a nechá se u čalouník apočalounit, zpravidla stejným potahem, jako je na posteli). To někdy dokonce vypadá hezky, ale nevím, jestli pak člověk nevnímá tu postel nedomácky, jak kdyby byl v hotelu.
V jednom apartánu jsem pak zažil, že za postelí bylo naskládané do výšky dřevo a celé to bylo zpevněné, e to byla stálá instalace, Bylo to příjemné, vonělo to. Ale hodí se to spíš někam do přírody.
No a pak je řešením opalubkování. Osobně se mi to nelíbí, ale tepelně izolační vlastnosti to má dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
22.8.18 13:22

Já měla kolem postele na zdi nalepenou plovoucí podlahu. Jsou hezké dekory, působí to teple a čistě. Bydleli jsme na vesnici, takže jsem jako plus ocenila, že po tom neuměli lézt pavouci :D když se nějaký v pokoji objevil, nikdy nebyl u postele, ale vždy na druhé straně pokoje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.8.18 13:30

My jsme tam detem nalepily obycejnou karimatku ze sportisima. Z jedne strany jsme daly oboustranou lepici pasku, tim to na zdi drzi a je to. Je to teple a da se to umyt mokrym hadrikem. Je to sice jednobarevne,ale ja jsem hodne spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.8.18 13:58

Moc děkuji, právě tam nechci dávat nic kobercového, nějaký lapač prachu alá koberec či látka. Ten kapsář byl dobrý, prostě se t s povlečením hodilo do pračky a bylo.

Palubky také ne, mám ráda bílé zdi.

No a právě lepit tam nějaké karimatky nebo něco na způsob pěnových puzzle mi přijde takové divné.

Jak to, že není nějaký sofistikovaný systém? To jako lidi nemívají postele u zdi? Že na to prostě není nějaký normální výrobek pro dospělé lidi :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný