Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosim zkusene hospodynky, cim odstranit vodni kamen ve sprchovem koute.. Je to dole na takove te pochromovane liste. Bezne pripravky na úklid koupelny absolutne bez vyznamu, drbala jsem to octem a kartackem, a taky nic.. Mame ve meste hrozne tvrdou vodu a takhle to všechno ničí
Nejake tipy?
Polít to tím octem a nechat působit. Případně kyselina citronová. Nechat působit delší dobu.
Buď zkusit tu kyselinu, ale mám vyzkoušený pulirapid, ten funguje dobře.
Úžasné funguje HG pěnový čistič vodního kamene. Mají to v hobby markétech, ale i na Alze apod.
@josslyn.n píše: Úžasné funguje HG pěnový čistič vodního kamene. Mají to v hobby markétech, ale i na Alze apod.
Hm díky, to zni dobre. Vyzkousime ![]()
Udělat pastu z octu kyseliny citronové a horké vody, nechat působit alespoň půl hodiny a smýt ![]()
Mame hodne tvrdou vodu a ten penovy cistic od HG za me nic moc teda a to mam nejaky extra silny. Lepsi ocet se sodou, nechat pusobit. Celkem na baterie je dobry Frosch malinovy, az jsem koukala, necekala jsem to ani…
Kupuji na to přípravek v Lidlu. Nevím přesně, jak se jmenuje, ale je v sytě růžovém rozprašovači. Stojí pár korun a mne jako jediný pomohl.