Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jdu k Vám pro radu.
Máme v patře terasu, pěknou cca 4.5-3 m.
A ten můj umělec ji normálně úplně celou potřel asfaltem.
![]()
Prý, aby deštová voda neprotékala do koupelny co je pod ní. Kapalo jen v jedné části. No nic, stalo se.
Ale ted je to masakr, nedá se využívat. Asi si to umíte představit v těchto vedrech. ![]()
A ted dotaz- finance ted nejsou na nějakou dlažbu. A pořád přemýšlím jak a co na to položit, abych tam vůbec mohla vkročit. ![]()
Napadlo mě třeba - ted nevím jak se to jmenuje- jak se dává pod plovoučky?
Ono tam vidět není, tak by mi asi nijak nevadilo jak by to vypadalo, hlavně aby se tam dalo vkročit. A nepiště, že je to magor, to vím sama a po naší rozmluvě to už ví i on. ![]()
Holky, poradte mi, prosíím. Co vás napadá?
@Krkael Jojo, něco takového jsem myslela. Ale zase ted mi sousedka říkala, že až zaprší, tak to bude hnít.
Že to prý nebude vysychat. Takže nejenže mám asfalt, ale ještě budu hnít ![]()
Já bych ho…
![]()
A to se tam tak hezky věšelo.
@pannda umělý trávník je fajn Ale já počítám s tím, že tam mrsknu něco, čeho mi pak nebude líto.. A ten trávník, asi by mi mě mrzelo do něj investovat.
Neumím si představit, co by s ním ten asfalt udělal?
Ale díky za tip, já už fakt nevím.
![]()
Zajela bych do prodejny podlahových krytin. Většinou je tam ve výprodeji nějaké lino za pár kaček…
@Ainy píše:
Zajela bych do prodejny podlahových krytin. Většinou je tam ve výprodeji nějaké lino za pár kaček…
jůůů, lino by mě vůbec nenapadlo.
@Ainy taktéž jsem pro lino, pak ho můžeš vidět, a a v akci seženeš
Jen se pak zblaznite, az to „cokoli“ budete sundavat.
Je to natrene primo asfaltem, nebo jen penetraci? Byla to takova cerna „voda“?Stejne to za tepla musi hrozne smrdet.
Idealni by bylo to zkusit necim smyt.
Zkuste na to nejdriv dat nejakou folii. Treba na malovani, ale tu silnejsi (igelitovou) a ne jen slabounkou (mikrotenovou).
To bude cca za 200 Kc a teprve pak na to treba PVC (lino asi ne, to je drahe).
@Melody 4 píše:
@WERISKA to je teda umělecMám doma podobného kutila
no, to mi ani neříkej. Já myslela, že už nikdo takový není.
![]()
TOTO se mu fakt tedy povedlo.
taková krásná terasa- tady by se to krásně věšelo. ![]()
@WERISKA no to je dobrý ještě, ale moje tchýně má dědů už teda radši nic neprovzuje, je velmi starý, ale dřív na zahradě, kterou dali nám, vykopal potok, a ted se tam nedá sekat, nebo vyměnil práh který je vhodný na chodbu, tak vyměnil za dřevěný, všechno pytlíčkuje, a nic nespráví, spíš ještě více poškodí
![]()
@Ivan PPZ Byl to vyloženě asfalt, žádná penetrace. Ted na to krásně svítí sluníčko, dělají se na tom bublinky a je to ve vrstvě cca 2 cm. A krásně se to roztéká ![]()
Já fakt vůbec nevím. Sundávat z toho cokoliv bude fakt super, s tím počítám.