Samovolný orgasmus, po IVF

Anonymní
6.6.14 17:53

samovolný orgasmus

Čau, jsem čerstvě po IVF…mám zakázány sex a jakoukoli fyzickou námahu…v noci mě probudil samovolný orgasmus, myslíte že až mi to mohlo uškodit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9989
6.6.14 17:59

Ne, taky se mi to po IVF stalo :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
6.6.14 18:00

Tak stejne tomu nezabranis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.6.14 18:03

Muzu vedet, jak presne si myslis, ze by ti to mohlo ublizit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
6.6.14 18:03

@pikola přesně tak, nezměníš to… :lol:

• Citovat
  • Upravit
7661
6.6.14 18:09
@Anonymní píše: Čau, jsem čerstvě po IVF…mám zakázány sex a jakoukoli fyzickou námahu…v noci mě probudil samovolný orgasmus, myslíte že až mi to mohlo uškodit?

Nemyslím, nedochází k němu tak často a jak bylo už řečeno, stejně mu nezabráníš.
Nestresuj se, to ti uškodí víc.

Příspěvek upraven 06.06.14 v 18:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
6.6.14 18:14
@wildcherry píše:
Muzu vedet, jak presne si myslis, ze by ti to mohlo ublizit???

Prokrvení orgánů, stahy svalstva… Nevím, jak při IVF, ale mě při rizikovém těhotenství varovali, že ne sex jako takový, ale právě orgasmus může rozjet předčasný porod (měla jsem vcestnou placentu, předčasný porod by byl průšvih).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.6.14 18:20
@Bersaba píše:
Prokrvení orgánů, stahy svalstva… Nevím, jak při IVF, ale mě při rizikovém těhotenství varovali, že ne sex jako takový, ale právě orgasmus může rozjet předčasný porod (měla jsem vcestnou placentu, předčasný porod by byl průšvih).

jo taaaak, proto se prave ptam.Ale podle me ty orgasmy ve spanku nemaji takovou intenzitu jak opravdovy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
6.6.14 18:23

Ne, já jsem na rizkovém, předčasné otevírání, zkracování čípku, kontrakce, sex zakázaný a, samovolné orgasmy jsem měla několikrát a na nic vliv neměly. Jen m po něm vždycky ztvrdlo břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová