Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chystáme se se synovcem na Bahna, tak ybch potrebovala vedet od nekoho kdo tam byl v minulých letech, jak to tam chodí? Vstup je zdarma to vím.
Jídlo nesmim vnest do arealu?
Je tam jidlo drahe? Dekuji za zkusenosti
Nevím jestli se něco změnilo ale mi měly vždy řízky sebou. Cca 5let zpět
Hehehe, prave jsme si po celodennim baleni nas vsech sedla, ze relaxnu od Bahnomanie, a ejhle
![]()
Hele, stanku je strasne moc, lidi taky, horko bude k padnuti. Deku s s ebou. V lese se da vegetit naadherne. Jo a spunty do usi, pokud mate - jinak na uvodni salvy upozorni moderator.
@trckaludmila22 píše:
Chystáme se se synovcem na Bahna, tak ybch potrebovala vedet od nekoho kdo tam byl v minulých letech, jak to tam chodí? Vstup je zdarma to vím.
Jídlo nesmim vnest do arealu?Je tam jidlo drahe? Dekuji za zkusenosti
To neni zadny areal. To je plocha jako krrra. a, tam se pohybujes, kde chces a delas, co chces
![]()
@nixi016
Snad bys na Bahna - vojenská přehlídka se vším všudy nechtěla brát psa??? ![]()
Parkoviste nahore pro zlate VIP, dole stribrne a dal normal bez VIP. Je toho hodne na koukani, Rakusani taky.-) Dnes jsme tam travili odpoledne.
@trckaludmila22 MY taky, ruda jsem jak rak a rajce dohromady…
@trckaludmila22 píše:
@farska to mi povidejte, mam krk jak rajce
Krk??ja cely oblicej, ramena a…hrud
nad vystrihem
@farska tak tu hrud mám taky, trochu nos a jinak jsem bila jak reditel vapenky, neumim se opalovat ![]()
@trckaludmila22 píše:
@farska tak tu hrud mám taky, trochu nos a jinak jsem bila jak reditel vapenky, neumim se opalovat
@farska píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neohluchli jste ve spolecne ukazce, kdyz vystrelily T-72??? my byli nastetsi uz ve stanu, ale poskocily nam jidla![]()
![]()
my meli nastesti spunty v usich takze dobry ale ty lidi jak kolem nas nadskocily to bylo vtipny ![]()