Doporučené psaní - stejná pošta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
4.6.14 21:24

Doporučené psaní - stejná pošta

Dobrý večer,
mám otázku. Dnes mi poštačka do schránky hodila výzvu k vyvednutí zásilky. Jenže když jsem se koukala na internet odkud mi to poslali, tak pošta je stejná jako tam kde si to mám vyvednout.Tak mě to trochu zmátlo. Je to doporučené psaní standart. Kdyby to bylo z úřadu tak píši úřední psaní. Hrozně mě zmátla ta stejná pošta.
Pokud Vás něco napadá, budu ráda když mi to trochu objasníte.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
691
4.6.14 21:27

Co městský úřad? Nedlužíš za popelnice, za psa…? Nemusí nutně posílat s v obálce s pruhem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
4.6.14 21:28

No myslím, že nejlíp ti to objasní samotný dopis, který si půjdeš zítra na poštu vyzvednout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.6.14 21:31

@eetkikinka
Cokoliv mě přišlo od úřadu. vždy bylo psáno, že je to úřední psaní. Ješte mě napadla policie, ale to nevím co bych tam dělala :D

Příspěvek upraven 04.06.14 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.6.14 21:32

@alenka84

Zítra ráno si tam skočím, už se těším na tu frontu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.6.14 21:34
@kerenika píše:
@alenka84Zítra ráno si tam skočím, už se těším na tu frontu :D

Když si přivstaneš, je na poště klídek :pankac: Vždycky chodím před otevíračkou, vyplácí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.6.14 21:40

@radkka

Já tam skočím po noční to mám akorát, ale i tak tam bude fronta. Naše pošta je na prd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
4.6.14 22:16

@radkka no to asi jak kde…na většině poštách čekají (hlavně důchodci) ve frontě už před 8… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
4.6.14 22:18

@kerenika a co třeba složenka za popelnice…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.6.14 22:25

@gatubela

U nás taky :D
Vůbec netuším, hlavně nikde žádný pruh, ale byla ješte ve schránce výzva a poučení, ale to nevím jestli bylo k tomu mému nebo ne ( ješte tam prišlo něco i tatovi ). Kdyby to bylo z nějakého města neřeším to, ale bylo to podané na té samé pošte, kde si to mám i já vyvednout. Jedině úřad nebo policie ( ale ta nevím jaké posílá typy dopisů )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.6.14 09:23
@gatubela píše:
@radkka no to asi jak kde…na většině poštách čekají (hlavně důchodci) ve frontě už před 8… :roll:

U nás ne :think: Vinohrady, vždycky to stihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
5.6.14 11:47

Nám to tak přišlo, když vedle na parcele stavěli dům. Posílal to stavební úřad, že se k tomu můžeme vyjádřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
5.6.14 12:52

@kerenika tak co to nakonec bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.6.14 20:23

@eetkikinka
Ješte jsem tam nebyla až ráno, ale tuším že je to od policie, v březnu jsem podávala trestní oznámeni na jednoho vola co mě v práci odkradl. A dnes prý v práci byl někdo z kriminálky a hledal majitele.Tak tuším, že to bude ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.6.14 20:24

@radkka

Holešovická pošta je jedna z nejhorších :D Prý to dokonce bylo i někde v anketě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová