Autoškola Pardubice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
577
3.6.14 20:22

Autoškola Pardubice

Ahoj,
po delší době znovu uvažuji o tom, že bych si konečně udělala řidičák. Bohužel mám z řízení děsný strach (proto jsem ještě v jednatřiceti letech bez řidičáku :roll: ), tak bych potřebovala doporučit nějakého opravdu klidného a pohodového instruktora v Pardubicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
3.6.14 20:24

Dolejška Přelouč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
3.6.14 20:26

Já jsem dělala u Rozínka. Ale jestli ještě funguje to nevím, přeci jenom je to už 12 let. :oops: ježiš, to tak letí až jsem se sama lekla, když jsem to napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.6.14 20:41

Jééé tak to já budu s dovolením nakukovat. Jsem na tom úplně stejně :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
3.6.14 20:57

Dopravní podnik, jestli je tam pořád instruktor Ptáček, nebo tak nejak, ten byl super. Pak je tam jeste takovej silnejsi, nesympatickej a ten me na kazde jizde rozplakal, az jsem nakonec instruktora vymenila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
3.6.14 21:04

Autoškola Jeka..jezdila jsem přímo s majitelem p. Klempířem a byl naprosto v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
4.6.14 11:17

@Radka84 U DP dělal autoškolu synovec a prý nic horšího není. Sama nevím, mám to od něj. Už je dospělý, ale prý kdyby věděl jaký tam je přístup, tak by šel raději jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
4.6.14 12:07

@WERISKA asi fakt zalezi na tom, koho clovek chytne na jizdy.. :? z toho jednoho jsem fakt mela brutalni stres. Ale je to uz peknych par let zpatky, deset nebo tak nejak, ani se mi to nechce pocitat. Dneska uz bych se nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová