Proč se mažou některé diskuse a jiné ne?

1309
5.6.14 13:25

Proč se mažou některé diskuse a jiné ne?

Hezký den, včera jsem tu založila diskusi, že sháním vizážiatku v Praze.Byla mi adminem smatána, s tím, že se jedná o poptávku. Odepsala jsem adminovi, že takových diskusích jsou tu založené desítky a nebyly nikdy smazány, některé se rozvíjhejí i dál. Příklad: http://ww¬w. emimino. cz/dis¬kuse/vizazistka-domu-praha-zitra-doporucte-diky-164325/
Konkretnich poptavek je tu plna diskuse! Tez v diskusi Hledam pani na uklid! a v dalsich.
Jinak zde jsem zkopirovala dalsi (jsou jich tu desitky!)poptavky na kadernice, svadleny atd.Jsou tu i dalsi, desitky na pani na hlidani, ucitele atd.
http://www. emimino. cz/…koli-188836/
http://www. emimino. cz/…brne-119763/
http://www. emimino. cz/…vice-104724/
http://www. emimino. cz/…nice-139291/
Co vy ostatní uživatelky? Byla vám někdy smazána „poptávka“ a naopak vy jiné, smazána vám nebyla? Nechápu totiž tento dvojí metr, někdy ano, někdy ne. Proč je smazána zrovna má diskuse a desítky jiných tu zůstanou? :-)Jaká jsou tedy pravidla? Ona poptávka vlastně je i to, když sháníte dobrého gynekologa nebo prostě s něčím pomoct :-) Kolikrát jsem tu holkám pomohla, když něco potřebovaly, třeba chtěly poslat něco z Prahy atd.atd. Zase mi tu třeba šikulka nabídla spravit úpletový kabátek atd. Poptávek je tu vlastně hafo :-),diskuse je tu hodně kontaktní- osobně mi to nevadí, našla jsem tu i kámošky, co se s nimi vídám i naživo :-). Poptávka by tu tedy pak byla také Hledám kamarádku atd.??? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1259
5.6.14 13:28

Nemá smysl se moc rozčilovat-admini si to tady dělají jak chtějí a reakce na takové otázky bývají dost na nic. Pozoruju už dlouhou dobu že to je na prd ale pak si řeknu že je to jen internet a nějaká anonymní admin mi může… víš co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
5.6.14 13:32

@Khalesi Pak je to neprofesionálně spravované diskusní fórum. Pracovala jsem v IT firmě, měli jsme u diskusních fór stanovená pravidla - a ta se dodržovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
5.6.14 13:34

@yourlady i admin je jen clovek, hlavne jich je urcite vic. Takze tady mas odpoved - kazdy admin ma jiny metr, sto lidi, sto nazoru na to, co uz je poruseni pravidel a co ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
5.6.14 13:37

@marrlinka Takze admin se nemuze podivat na jine diskuse a pred smazanim porovnat s jinymi? Ja myslim, ze ano. Pokud znel nazev diskuse napr. Shanim vizazistku apod.,muze podle mne pred smazanim zkontrolovat, zda tu jsou i jine takove diskuse…Jak rikam, pracovala jsem v IT firme, resp. spoluvlastnila ji, pro zamestnance na pozici admin existovala jednotna pravidla…A ta se dodrzovala :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
5.6.14 13:38

@yourlady ale tady jsou pravidla…jen si je každý vyloží po svém a podle toho jedná.
jak to tady funguje nebaví mnohem víc lidí ale co můžem? jedině se ozvat což vede k blokaci přístupu…určitě sis všimla zablokovaných uživatelek a následné volající diskuze o jejich navrácení…to je tu běžný. a povětšinou ty uživatelky skutečně nic neprovedly-jen admin si to přebral po svém a vyložil taky tak…
máš na výběr-být tu a neřešit to nebo sem nechodit… jo a vlastně nebo tu být, řešit to ale za cenu že tě bleskurychle smažou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
5.6.14 13:39

Chybí tu i dalším uživatelkám „jednotný metr“ na správu diskusí? Doufám, že admini vaše návrhy a podněty uvítají, prosím, napište :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
5.6.14 13:40

@Khalesi tak to radši budu chodit jinam :-)ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
5.6.14 13:41

Není to spíš dotaz pro adminy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
5.6.14 13:42

@yourlady :mavam: at jsi kdekoliv jinde spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
5.6.14 13:45

@kubykula ja napsala admin zpravu, avsak bez odpovedi, uz nikdo nereagoval. treba nektery admin napise sem…myslim, ze by sem mohlo napsat vic uzivatelek se svou zkusenosti a nazorem. zajima me to i proto, ze jsem sama, jak jsem uvedla, spoluvlastnila it firmu a diskusni fora jsme spravovali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
5.6.14 13:47

@yourlady já si myslím, že taky není v silách adminů kontrolovat každou diskusi. Třeba ti diskusi někdo nahlásil jako reklamu.
v pravidlech to je, takže bychom je měli dodržovat.
Pokud se mi pravidla nelíbí, a nebudu je respektovat, nikdo mě tu nedrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
5.6.14 13:49

@kubykula dobre,pak tedy at admini podle pravidel zpetne vymazou i dalsi poptavky…kdyz se tedy pravidla maji dodrzovat, at se dodrzuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
5.6.14 13:50

@yourlady Ano, některé diskuze jsou hraniční a ne vždy jsou rozhodnuty stejně, ale holt je tu prostě několik adminů a každé pravidlo )stejně jako zákon) lze vykládat různě.
A tedy upřmně, od někoho, kdo se v cca 5 příspěvkách 3× ohání spoluvlastněním IT firmy bych očekávala to, že zvládne vložit odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
5.6.14 13:51
@yourlady píše:
@kubykula dobre,pak tedy at admini podle pravidel zpetne vymazou i dalsi poptavky…kdyz se tedy pravidla maji dodrzovat, at se dodrzuji…

A nahlásila si ty předmětné diskuze, když ti tolik vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová