Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebovala bych si přilepit podrážku k druhé části boty. Máte nějaký tip čím, aby to fakt drželo?
Já blbec jsem vyprala botasky na špatný program ( moc dlouhý) a ty mrchy se rozlepily. Jindy jsem ty boty také prala a vydržely, ale teď mám novou pračku a udělala jsem přehmat v programu a 3 páry botasek jsou v…
.
Díky za každou radu, co mi pomůže.
Musi to byt lepidlo na pruzne spoje, zkusila bych chemopren, existuje i specialne na obuv, cena cca 70 Kc.
@jary1 píše:
Ahoj, potřebovala bych si přilepit podrážku k druhé části boty. Máte nějaký tip čím, aby to fakt drželo?
Já blbec jsem vyprala botasky na špatný program ( moc dlouhý) a ty mrchy se rozlepily. Jindy jsem ty boty také prala a vydržely, ale teď mám novou pračku a udělala jsem přehmat v programu a 3 páry botasek jsou v….
Díky za každou radu, co mi pomůže.
Chemopren lepidlo na boty. Stalo se mi to stejné co tobě a ta podrážka se mi nepodařila přilepit správně ve stejném tvaru, pozor jak to pak sedí u prstů. Mě to v jednom místě tak bylo nepohodlné, že jsem je musela vyhodit.
Chemoprenem na boty jsem lepila opakovaně, nikdy to nevydrželo. obuvníci mají něco lepšího
A pozor, ten Chemoprén má tendence rozpouštět některé druhy umělých hmot. Hl. je potřeba napatlat to lepidlo, lepené části na chvíli k sobě, pak odtrhnout a nechat zaschnout a až pak vrátit k sobě a co nejlépe stačit.
@Pudloslava Jo, pouzivaji nejaka dvouslozkova lepidla s toluenem. To normalne v kramu nekoupis, ale nekteri ti to namichaji na doma, kdyz vidi, ze nejsi zadna smazka ![]()
Zakladatelko, zanesla bych to do opravny obuvi, kdyz bude obuvnik sikovny, tak
ani nepoznas, ze jsou lepene. Ty domaopravy jsou jen na chvilku, zas se to rozlepi.
Přesně, kdo to nikdy nedělal, tom u se to s velkou pravděpodobností nepovede. No i když, tady jsou tři pokusy, že? ![]()