Čím přilepit podrážku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2373
19.5.22 12:27

Čím přilepit podrážku

Ahoj, potřebovala bych si přilepit podrážku k druhé části boty. Máte nějaký tip čím, aby to fakt drželo?
Já blbec jsem vyprala botasky na špatný program ( moc dlouhý) a ty mrchy se rozlepily. Jindy jsem ty boty také prala a vydržely, ale teď mám novou pračku a udělala jsem přehmat v programu a 3 páry botasek jsou v… :,(.
Díky za každou radu, co mi pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1238
19.5.22 12:41

Musi to byt lepidlo na pruzne spoje, zkusila bych chemopren, existuje i specialne na obuv, cena cca 70 Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
19.5.22 12:42
@jary1 píše:
Ahoj, potřebovala bych si přilepit podrážku k druhé části boty. Máte nějaký tip čím, aby to fakt drželo?
Já blbec jsem vyprala botasky na špatný program ( moc dlouhý) a ty mrchy se rozlepily. Jindy jsem ty boty také prala a vydržely, ale teď mám novou pračku a udělala jsem přehmat v programu a 3 páry botasek jsou v… :,(.
Díky za každou radu, co mi pomůže.

Chemopren lepidlo na boty. Stalo se mi to stejné co tobě a ta podrážka se mi nepodařila přilepit správně ve stejném tvaru, pozor jak to pak sedí u prstů. Mě to v jednom místě tak bylo nepohodlné, že jsem je musela vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
19.5.22 13:08

@xammy @meduzza díky za tip. Zkusím to. Říkám si, že horší už to být nemůže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
19.5.22 13:38

Chemoprenem na boty jsem lepila opakovaně, nikdy to nevydrželo. obuvníci mají něco lepšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
19.5.22 14:01

A pozor, ten Chemoprén má tendence rozpouštět některé druhy umělých hmot. Hl. je potřeba napatlat to lepidlo, lepené části na chvíli k sobě, pak odtrhnout a nechat zaschnout a až pak vrátit k sobě a co nejlépe stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
19.5.22 14:16

@Pudloslava Jo, pouzivaji nejaka dvouslozkova lepidla s toluenem. To normalne v kramu nekoupis, ale nekteri ti to namichaji na doma, kdyz vidi, ze nejsi zadna smazka :lol:
Zakladatelko, zanesla bych to do opravny obuvi, kdyz bude obuvnik sikovny, tak
ani nepoznas, ze jsou lepene. Ty domaopravy jsou jen na chvilku, zas se to rozlepi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
19.5.22 17:27

@karkuš

Přesně, kdo to nikdy nedělal, tom u se to s velkou pravděpodobností nepovede. No i když, tady jsou tři pokusy, že? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný